Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Globales Almirante Farragut Hotel **** (Španělsko - Menorca - Cala'n Forcat)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 777x
Recenze se líbila: 536 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Almirante Farragut nevypadá zvenčí nikterak oslnivě, ale po vstupu jsem byla velmi překvapena krásným a přitom vkusným a moderním interiérem a jeho umístění na skalnatém výběžku do moře je prostě úchvatné.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje jsou velmi příjemné se širokými postelemi, ledničkou, plochou televizí, velkými zrcadlovými skříněmi (a dokonce i spoustou ramínek - ocení hlavně ženy), klimatizací, trezorem (za poplatek) a balkonem. Ze všech je výhled na moře, hotel je mořem obklopen ze 3 stran. Sociální zařízení je zbrusu nové, základní hygienické potřeby jsou samozřejmostí - ručníky a osušky, tekuté mýdlo, šampon, holítko atd. A co je neocenitelné, v pokoji je naprostý klid, zvukotěsné dveře a umístění nočního baru v suterénu pod kuchyní a restaurací zajišťují klidný spánek.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Kuchyně je v hotelu skvělá, polévky, vždy 4 druhy masa (každý den i ryba), spousta příloh, zeleniny syrové i nakládané, salátů, dresingů, zálivek,omáček.Prostě program all inclusiv vám zajistí vše - neskutečné množství jídla, zákusků, desertů, zmrzliny, ovoce, výborných nápojů i káv po celý den až do pozdní noci. Ale to vynikající jídlo se týká i polopenze.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má tři bazény s mořskou vodou - 170cm, 140, cm, 60cm., zdarma lehátka a slunečníky na terasách a okolo bazénů, dětský koutek, každodenní program pro děti.

Ve velké kavárně je každý den program - hudba, kabaret, soutěže, taneční vystoupení apod. Hotel je komplexně bezbariérový,má 3 výtahy pro hosty, je zajištěn i vstup do bazénu pro zdrav.postižené. Součástí hotelu jsou i tenisové kurty.

Delegát naší CA se nám věnoval, nabízel několik výletů a aktivit mimo hotel, využili jsme celodenní okružní cestu po ostrově s několika zajímavými zastávkami a koupáním na velké písečné pláži - stálo to za to!

Personál je velmi milý, ochotný a vstřícný

V přízemí hotelu je i prodejna suvenýrů, z ulice je přístupna další prodejna suvenýrů, triček, šatů a sportovních potřeb do vody a minimarket.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Okolo hotelu vede chodník a schody zahradou (cca 200m) k pláží zátoky, která není příliš velká , ale umožňuje přístup na širé moře. Přímo z hotelové zahrady jsou schůdky k terasám ve skále, kde jsou i lehátka a je tu přístup do moře po kovových schůdcích.Odvážlivci z teras skáčí do moře. Pláž nemá jemný vířivý písek, ale spíš jemný štěrk, takže je krásně průhledná voda, dobře se šnorchluje. Boty do vody nejsou potřeba.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je na nejzápadnějším výběžku Menorcy, za podívání a focení tu stojí nádherný západ slunce. Do nákupního centra letoviska je to asi 7 minut. Za podívání stojí i krásné historické město Ciutadella s renesanční katedrálou a starým přístavem, které je asi 6 km od letoviska. Je možné využít autobus, zastávka je u hotelu. Také je možné autobusem přejet cca 30 km na jih na větší písečné pláže.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotel si 4 hvězdičky zaslouží, prožili jsme tu úžasný týden bez jakýchkoliv starostí. Klientelu tvořili Španělé, Italové, Britové a pár Čechů, takže příjemná pohoda, ohleduplnost a vlídnost na každém kroku. Myslím si, že pobyt si tu užijí rodiny s většími dětmi a dospělí, pro menší děti chybí ta větší písečná pláž, kde by si stavěly z písku. Ale jde to i zde, jen musí být rodiče víc ostražití s ohledem na umístění hotelu na skále nad mořem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání