Napsat recenzi

Menorca srpen 2012

Recenze hotelu Globales Cala'n Bosch Hotel *** (Španělsko - Menorca - Cala'n Bosch)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 951x
Recenze se líbila: 579 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po prvotním šoku nakonec pěkná dovolená. Náš pokoj neodpovídal popisu v katalogu. Měli jsme možnost nakouknout do jiného pokoje a byl opravdu o něčem jiném. Přístup do pokojů přes kartu. Pokoj prostorný. Kouplna nová a prostorná. Oproti tomu našemu....Okolí hotelu a jeho vybavení odpovídalo popisu v katalogu.

Ubytování  průměrně (3/5)

V prvním okamžiku jsme byli v šoku. Pokoj byl malý, v přízemí . Koupelna extrémně malá (menší než v paneláku), kde byla malá zašlá vana, umyvadlo, wc a nefunkční bidet. Prý mají jiné normy. Lůžko také malé (přítel musel spát šikmo), proleželá matrace, která nám nakonec zanechala jediný špatný zážitek z dovolené-bolesti zad. Uklízelo se každý den. Byli jsme spokojeni. Jen nás navštívili mravenci, kterých jsme se nemohli zbavit. Klimatizace plně funkční. Nakonec jsme si na pokoj zvykli a nenechali si pokazit dovolenou :-)

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava byla výborná.Velký výběr ze zeleniny jak nakládané, tak čerstvé. Mnoho druhů ovoce a dezertů. Strava chutná. Snídaně každý den stejné (párečky, míchaná vejce, zapékané rajče, tousty, fazole, káva, džus-přeslazená limonáda). Obědy a večeře každý den jiné (mořské plody, těstoviny, smažený květák, často ryby, kuřecí, hovězí.......).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu dobré. Animační programy v angl., ital. a občas něm. jazyce (+španělském:-)) pro děti jsme nevyužívali (nemáme). Zdejší děti se očividně bavily až do 22 hodiny.:-) Kulečník a stolní tenis u bazénu. Po celý den u bazénu animační program pro děti i dospělé-vodní pólo,jóga,...Kdo chtěl, tak se zapojil. Bazén se slanou vodou malý, mírně přechlorovaný, ale čistý. Na plavání moc nebyl. Celý den v něm řádily děti. Provoz od 10 do 18 hodin. Poté čištění bazénu. Animároři příjemní, snažili se. Na recepci všechny ženy v pohodě. Jen jeden muž divný, neměl snahu se domluvit ani něco řešit... Barmani úplně super, obsluha v restauraci také výborná. Nejlepší byl jejich šéf...chlápek na svém místě.....

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Písčitá pláž u hotelu je malá (asi 80 metrů), ale čistá a udržovaná. Slunečníky za poplatek. Na Menorce koupíte slunečník asi za 12 Eur. Voda krásně čistá, vhodná k potápění-šnorchlování. Vyskytla se zde meduza a popálila přítele...... přežil s mírnou újmou na kůži. V průvodcích o jejich výskytu píší. Další pláž asi 5 min. chůze od hotelu. Ta je delší, je zde více kamenů, ale o to méně lidí.Voda krásná. Boty do vody nejsou nutné.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

V okolí hotelu několik supermarketů, kde koupíte vše za přijatelnou cenu. (Voda 1,5 l na recepci hotelu za 1,5 Eur, v marketu za 0,46 Eur). Dostupnost do 5 minut. Okolí hotelů pěkné, čisté, udržované. Akorát popelnice v horku více zapáchají, ale to je pochopitelné. Možnost procházek do okolí, k majáku asi 20 minut chůze na západ slunce. Výlet do Ciutadelly busem od hotelu za 1,8 Eur na os. Cesta trvá asi 35 minut. Město krásné. Doporučujeme.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

. Nenechali jsme si pokazit dovolenou ubytováním. Celkový dojem nakonec dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání