Napsat recenzi

dovolená

Recenze hotelu Funtazie Klub Marina Parc *** (Španělsko - Menorca - Arenal d'en Castell)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 181x
Recenze se líbila: 314 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená na Menorce

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování - žádná 4 * - max 3 *. Jedná se o komplex patrových na sebe nalepených domečků. Bohužel jsme Češi, tak jsme dostali ubytování ve spodní části a s výhledem na plot. Terasa byla jen malinká hned vedle popelnic a cesty (nechávat si cokoliv venku přes noc - nemyslitelné). Zápach sice nebyl - ale rušivý element ano - vyhazování odpadků z kuchyně a pak odvoz popelnic. Jinak vybavení - klasika - předsíň s přistýlkou (televize) ložnice s dvojlůžkem (televize) a koupelna(vana,umyvadlo - koupelna má své nejlepší už za sebou - nutná rekonstrukce) s wc. Žádný luxus. Internet na pokoji sice chytnete ale neběží.

Na vyspání stačí, pakliže budete celý den u moře. Úklid za týdenní pobyt - 2x.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Sice hodně jídla - ale stále to stejný. Trochu mě mrzelo omezený výběr ryb mořských plodů - bohužel - ! PANGAS NENÍ RYBA ! Jídla pití dostatek - většinou smažené a nebo různá variace italské kuchyně - těstoviny, pizza. Myslím, že si by každý vybral. Trochu však kredit sráží prostředí - ohromná jídelna - mraky lidí (hlavně rodiny s dětmi) - ohromný hluk a zápach od smažených pokrmů (co se připravují přímo v jídelně), odcházíte docela slušně načichlý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení rozhodně neodpovídá 4* hotelu. Pro rodiny s dětmi je sice připraven nějaký animační program - bohužel my jsme přijeli v termínu, kdy pro Čechy už nefungoval a k zahraničnímu nás nechtěli pustit. I přes skutečnost, že děti nějak neřeší jazykovou bariéru a v klidu si dokáží bavit a hrát mezi sebou. Takže jediné možnosti zábavy - akvapark (voda studená jak led - i v brouzdališti ) , malé místní hřiště - kde si děti skákaly na hlavu (kapacita atrakcí nestíhala). Jinak nic. Internet pouze v recepci a to pouze omezeně (stálé výpadky) Na pokoji trezor - za poplatek na recepci a mini lednice ukrytá ve skříni.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Písčitá pláž - ráj pro stavění hradů a bábovek. Moře teplé (23- 25°C). Bohužel nám asi 3 dny pršelo, tak jsme nemohli u moře pobýt déle. Za den pod deštníkem na lehátku - si místní počítají 14 €. Deštník s zemnící patkou si koupíte od místní prodejny za cca 13 €. Ležet se dá i na ručníku na pláži. U moře není žádný "snack bar" kde by platil allinclusive náramek z hotelu - vše se platí. Ceny jsou ale v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Za cca 50 000,- Kč pro dvě osoby s malým dítětem (2,5 roku) na 7 dní, to byla sakra drahá dovolená a málo muziky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Dovolena - 20. 5. 2018 23:42

Na tuto dovolenou jsme se moc těšíli, bohuzel vubec neodpovídala ceně 86000s dvěmi většími detmi. Plastove kelimky úklid dvakrat za tyden, vecerni program hrůza...jidlo ucházející pláž krásná ale daleko.příště budu číst vice recenzi. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání