Napsat recenzi

Průměrný hotel

Recenze hotelu Aguamarina Club Hotel *** (Španělsko - Menorca - Arenal d'en Castell)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 476x
Recenze se líbila: 82 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherné moře! Starší hotel, vybavení dost opotřebované, byli jsme ubytovaní v části B, která je myslím o dost horší. Na hotelovém videu je pouze část A. Velké množství lidí, ale komplex je veliký, takže se hosté rozprostřou. V restauraci hrozný hluk a mumraj.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel opotřebovaný, pokoje jednoduše zařízené, v koupelně rez, tekl nám odpad u umyvadla. Přistýlka pro dítě velmi nepohodlná. Úklid každý den, čisté ručníky osušky také denně. Není kde sušit plavky, osušky - na balkoně dvě plastové židle. Lepší si za poplatek půjčit hotelové osušky k bazénu, které vám každý den vymění a máte denně suché a čisté.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava pestrá, výborné ryby, maso, spousta zeleniny, výborná zmrzlina, dezerty, ale ovoce katastrofa. Pomeranče, mandarinky, jablka - opravdu ošklivé, nechápu, že to vůbec dali na stůl. Banány a kivi, ty jediné se dali jíst. Melouny, hroznové víno, ananas nebylo ani jednou za týden - kupovali jsme na pláži. Jediné co mi opravdu nechutnalo, byla káva - v automatu v restauraci ani na baru. V restauraci se stály neustále fronty na pití, v hotelu je opravdu ohromné množství lidí, takže ze tří "stanovišť" jedny automaty většinou nefungovaly, v druhých nebyl skoro nikdy pomerančový džus. Velké mínus bylo špatně umyté nádobí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál usměvavý, ochotný, ale v tom množství hostů se nedal udržet pořádek v jídelně ani na toaletách. Animační tým super, moc jsme nevyužili, ale všichni byli fajn, nabízeli, ale nenutili. Program opravdu pro každého, děti, dospělé. Bazény čisté, přes den se dalo najít i volné lehátko. Tobogány využité, ale žádné velké fronty se nestály.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře nádhera, teplé, čísté, Za 18euro na den si můžete pronajmout dvě lehátka a slunečník (také hodně opotřebené, slunečníky rezavé, nedají se naklánět a po 18 hod tedy slunečníky sbírají) nebo si v obchůdku u hotelu slunečník za 18euro koupit. Písek je úžasný, ale opravdu rozpálený. V hotelu slunečníky a různá nafukovací zvířátka zůstávají po klientech, kteří odjeli, takže když narazíte na ochotnou pokojskou, dá vám je. A i před obchůdkem u hotelu byla k dispozici použitá lehátka a kruhy. Nejsou tam vůbec toalety, sprchy, takže na záchod musíte běhat schody do hotelu. Občerstvení taktéž.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Krásné útesy, ale dcera chtěla být stejně pořád jen v moři nebo bazénu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nádherné moře, hotel plný lidí, ale to jsme čekali. Jeli jsme tam hlavně kvůli krásnému moři

a dceři, aby se zabavila, tobogány fajn. Ideální pro rodiny, které se chtějí celé nebo jen děti zapojit do animačního programu.

Od delegátky jsme se dozvěděli, že všechny lety na i z Menorcy jsou vždy o několik hodin zpožděné. Je to nepříjemné normálně, natož s malými dětmi. Odlet až večer také nebyl úplně příjemný, pokoj musíte klasicky vyklidit dopoledne a celý den pobývat u bazénu nebo moře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání