Napsat recenzi

Celkem pěkný hotel u krásné pláže

Recenze hotelu Aguamarina Club Hotel *** (Španělsko - Menorca - Arenal d'en Castell)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 337x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá 3*, na nic si nehraje. Co jsme očekávali, to splnil. V okolí toho moc neni, lze půjčit auto a objet ostrov, menorca je malá, ale moc krásná. Idealni hotel pro rodiny s dětmi. Nic nam nechybělo.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje jsou celkem malé, ale čisté. Přistýlka pro děti strašná, je kovová a jsou cítit všechny pružiny v matraci. Postele pro dospělé jsou pohodlné. Sprcha je pouze za závěsem a odtokový žlábek nestíhá, takže v koupelně je po každém sprchování doslova potopa. Není v koupelně ani jedna polička na kosmetiku. Klimatizace funguje a nehučí. Na balkoně pouze dve zidle, stolek žádný, vyhled na bazény je pekny. Je velmi slyšet hluk z chodby. Ale prostě na přespání to bohatě stačí a pro nás je nejdůležitější čistota a ta byla.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně jsou průměrné, každý den to stejné, ale vybrat se dá. Mícháná vajíčka jsou nepoživatelná, naopak sladké pečivo bylo výborné. Obědy i večerě také dost podobné. Ale jidlo je většinou chutné, jen občas mi něco nesedlo nebo nebylo dochucené (treba grilované ryby). Každý den k obědu skvělá pizza přímo z pece. Paela na různé způsoby, těstoviny apod. Byly i krevety nebo jeden večer tortily, guacamole, syrová omáčka. To byla příjemná změna. Dezerty každý den stejné, nic extra. Vždy bylo ovoce - melouny, broskve, kiwi, banán. Zelenina spis tragédie. Pres den v baru u bazénu jsou na vyber sendvice, hranolky, cibul. Kroužky, hotdogy, hamburgery apod. Zkratka hladem tam urcite nikdo netrpí, je všeho dost a je to dobré. Fronta do jídelny byla asi 2x za nas pobyt a trvala max 5min. Maji to dobre organizované. Jen talíře by to chtelo lepe vyčistit, jsou špinavé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení je starší, ale účel splní. Hotel neni zas az tak velký a jsou u nej dva velké bazény, brouzdaliště, bazén s klouzackama pro nejmenší, tobogany pro větší deti. Bazén pouze pro dospele. Lehátka jsme vždy našli i odpoledne. Co nas hodne mrzelo byl stav dětského hřiště, bylo zapaskovane a uzavřené. V provozu byla jen houpačka a mala skluzavka a piskoviste. Ale hřiště z fotek ck je v dezolatnim stavu. Také zidle a stolky u pódia, kde probíhá večerní program jsou dosti opotřebováné.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je dlouhá, moře čisté, pozvolný vstup. Občas byly vlny, ale ne moc velké. Lehátka za vysoký poplatek jsme nevyuzili, raději jsme si koupili svuj slunecnik a dali deku do písku. Na menorce jsou mnohem hezci pláže nez tato, ale i tak je pekna. Z hotelu je to kousek, ale dost z/do kopce. Občerstvení ani toalety na plazi nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Moc zde toho neni. Par obchodů, restauraci, dětský park s trampolinami. A jinak samé vilky. Nenazvala bych to ani městem. Vecer tedy neni moc kam jit. Da se jit projít na útesy, vyhledy jsou krasne. Da se dojít také na dalsi pláž u son parc, cca 2,5km a mezi útesy jsou dalsi malé plazicky.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byli jsme spokojeni. Hlavne diky dětskému bazénu a peknemu moři. Pro deti je hotel fajn volbou. Splnil nase očekávání a neni to zadny obri komplex. Odpovídá 3*, srovnatelný s hotely v Řecku, které se označují jako 4*

Jela bych sem klidne znova

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání