Napsat recenzi

Mix Peymar S´illot Mallorca

Recenze hotelu Mix Peymar Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dalo se to přežít, ale hotel je opravu ve špatném stavu. Personál unavený a bylo jich málo. Otřesná ukrajinská recepční co na Vás ječí.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Dá se to přežít. Na přespaní dostačující. Opravdu jsou všude rozbyté a opadané omítky. Nefungující sprcha. Ale celkově čisto. Hotel by potřeboval razantní opravy. Já věděla do čeho jedu, počítala jsem s průměrem. pro někoho by to mohl být šok. Stěny papírové, slyšíte každé slovo nebo chůzy od vedle.

Balkon jsme měli s bočním výhledem na moře. Pěkný, jen naproti hotel měl každý den do rána tak nahlas puštěnou hudbu, že se nevyspíte ani se zavřenými dveřmi.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Já si vždy vybrala. Každý den Paela, mořské plody, ryby, zelenina, melouny, zmrzlina je v kelímcích vždy k obědu a večeři. Měli jsme i tortily plněné, různé druhy masa. Za mě dostačující. Zákusky také, ja je moc nejedla, ale byl i tradiční koláč Gató.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Na recepci uplně nemožná ukrajinka, která nebyla ochotná s ničím poradit. Personálu málo a nestíhali.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nádherná pláž nedaleko hotelu asi 300m Sa Coma, pozvolný vstup do moře. Pro děti ideál. Písek krásný. Moře čisté. Pláž v S´illotu naproti hotelu byla také pěkná. Menší. Ale super, že byla u hotelu a dalo se chodit pro pití. Bez plážového servisu. 2 lehátka + slunečník 15euro.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Krásná promenáda s obchůdky a suvenýry. Nedaleko dětský lunapark s motorkami, skákací trampolínou a automaty. Syn se tam každý večer vyřádil na motorkách. Půčují čtyřkolky, kola, vozítk a kde co. Je to tam vemli rušné a živé. Určitě není pro lidi co si chtějí odpočnout. Řve tam denně hudba do rána.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolená byla fajn díky výletům, kráným plážím a počasí. Hotel tu atmosféru narušoval. Je dostačující pro lidi, co chtějí jen přespat a cestovat po ostrově. My byli 10nocí a už jsme toho měli dost. Příště rozhodně alespoň 4* je to velmi znát na servise. I na lidech! :-D

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání