Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 1 058x
Recenze se líbila: 216 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Namísto přivítání bylo nutné uhradit pobytový poplatek 30,80 Euro za 8 dnů - v žádné jiné destinaci jsme se s ničím podobným nesetkali. Cestovní kanceláři jsme platili program all inclusive plus, pokud jsme tento program chtěli, museli jsme na místě doplatit dalších 40,- Eur. Na 194 pokojů je v prostoru hotelu 1 malý bazén a okolo něj cca 60 - 70 lehátek, která si nesmíte předem rezervovat. Na to je upozornění všude na hotelu. O hotelových osouškách k bazénu nebo na pláž se vám může pouze zdát. O plážových službách all inclusive se vám může rovněž poze zdát. Žádné osušky, 2lehátka + slunečník + trezor na pláži zaplatíte 30,- Euro na den. Bližší pláž -cca 700 m (S Illot) má vstup do vody, kde vám hrozí nebezpečí vymknutí kotníku, neboť vstup je přes kameny, které je jen těžko ve vodě vidět, vzdálenější pláž - cca 1200 m (Sa Coma) písčitá, ale všude mořská tráva ve vodě.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoje čisté, uklizené. Bohužel na žádném z pokojů není lednička. Takže pokud respektujete nařízení hotelu u každého nápojového automatu, že je zákaz čepování i čisté vody do přinesené nádoby (načepování 2,- Eura), odcházíte na pláž se zakoupenou vodou z marketu, která vám než na pláž dojdete dosáhne krásné teploty okolo 40 st.C. Po hodině pobytu na pláži se s ní už nemůžete ani omýt, pokud se nechtete popálit. Mezi velké mínusy bych uvedl, že 1. den jsme přijeli na hotel ve 23:00 hod., takže kromě recepce vše uzavřené. Předposlední den vám dají vyhodnocovací formulář vaší spokojenosti, kde nezapomenou uvést, že služba all inclusive pro vás končí snídaní, takže vlastně vás ošidí o jeden oběd a večeři. Pokoj musíte opustit do 11:00 hod. Takže kufry máte uložené u lobby baru a do 17:00 hod., kdy přijede autobus k transferu na letiště, do té doby můžete riskovat, že se vám do kufrů někdo podívá nebo si je musíte hlídat. Třetí možnost je ještě ta, že si za 25,- E připlatíte pobyt na pokoji do 18:00 hod. (pokud mají volné kapacity).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava chutná, perfektně upravované ryby na grilu, bohužel maso na grilu moc neuměli - tuhé, vysušené. Většinou se strava pořád opakovala. Ovoce, zelenina, zákusky ke vší spokojenosti. Jen pozor na skleničky - okraje skleniček myčka nějak nestíhala!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál slušný, profesionální. Jak na recepci, tak v jídelně a pokojské.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Daleko od hotelu, špatný vstup do moře, služby all inclusive žádné, jak jsem již uváděl slunečník + 2 lehátka + trezo stojí 30,- E.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klasické letovisko se spoustou obchůdků, restaurací.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Poměr cena : poskytovaným službám rovná se katastrofa a zlodějna.

Mallorca a hotel Mariant nikdy více!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání