Napsat recenzi

Fischer/Mariant

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 032x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S Fisherem na dovolenou už nikdy! Neochotná delegátka,výlety jsme si raději koupili u delegátky z Eximu, ta byla ochotnější a vstřícnější. a navíc cesta na letiště byla strašná, přeplněný autobus, z klimatizace tekla voda, a 65km na letiště jsme jeli víc jak dvě hodiny..... kolegové z eximu byli na letišti do hodinky,....

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel byl skromný, malý bazén, kde lidi nerespektovali pravidla a v tak malinkém bazénu skákali, opalovali se na lehátkách....takže bazén jsme nenavštívili ani jednou.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla dobrá, akorát bych kompotované ovoce vyměnila za čerstvé....a častěji by mohli obmněňovat stravu, ale jinak jidlo chutné. Ale co mi nejvíc vadilo, jak tam lidé kouřili, bez ohledu na to, jestli je snídaněm, oběd nebo večeře! Odporné tohleto!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel má papírové zdi, jde tam slyšet vše....sex z vedlejšího pokoje, hádky z pokoje nad vámi i křik dětí z vedlejšího pokoje....a taky se mi moc nelíbilo, srovnání úklidu pokoje, když jsme dali uklízečce dýško, tak pokoj byl perfektně uklízený, když ne, tak nevyměnila ani ručníky.....

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž byl krásná, písčitá, moře docela čisté, jen párkrát tam plavaly odpadky....akorát docela přeplněná.....

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Půjčili jsme si kola a stojí za to, projet se i dál, než u okolí hotelu....v okolí hospůdky, obchůdky se suvenýry....akorát pejskaři by po svých pejcích mohli více uklízet...Chodili jsme několikrát i na pláž vzdálenou asi 20min chůze, byla to taková menší zátoka, ale moc hezká a málo lidí.....

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na Mallorcu bych se klidně vrátila ještě jenou, ale už nikdy ne s Fisherem a ne do Mariant hotelu, kde je spousta Čechů a někteří se chovají, jako by hotel patřil jim.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání