Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Catalonia Colombo *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 693x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsme nároční klienti a po přečtení některých klasicky "českých" recenzí jsme odlétali na dovolenou s hrůzou. Opak byl pravdou, strávili jsme zde příjemnou dovolenou. V hotelu nejvíce Čechů a Rusů, dále i jiné národnosti (asi Holanďané, Angličané, Němci, Italové a možná i nejací Španělé).

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Typicky španělské, velké postele, byli jsme v 6. patře, pokoj sice menší, ale plně vyhovující, výhled sice nebyl na pláž, ale na moře ano, úklid každý den, sociální zařízení ok, výtahy fungovaly bez závad, na televizi české programy - Šlágr, Óčko a Regionální televize, dále mj. Eurosport (což se v době US Open hodilo), prakticky není co vytknou. Je pravdou, že pokoje v nižších patrech nebudou to pravé, ale nemohu posoudit.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Perfektní, dostatečný výběr, neustále doplňováno, vynikající speciality šéfkuchaře (vše bylo dobré, ale jeho speciální rýže byla SUPER a nesmím zapomenout na perfektní odpolední hamburgery v restauraci u pláže). Výběr veškerých nápojů, jinak slané, sladké, zmrzliny, každý den kuřecí na různé způsoby, chutné ryby atd. I vegetarián se zde nají. Rozčilovali mě pouze ČEŠI, kteří měli strašný problém, když jeden večer došlo šampaňské .... Velmi dobré míchané nápoje, pivo Amstel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vše OK, personál bezproblémový, vstřícný. Výhoda - část personálu česky mluvící. Asi jediná nevýhoda hotelu - malý bazén, ale to nás netrápilo, protože jsme jeli k moři a ne k bazénu. Mohou s tím mít problémy rodiny s malými dětmi. Jezdí-li někdo k moři jako k bazénu - nedoporučuji. Každý večer zde hrál (myšleno na hotelu) nějaký místní "umělec", kdo chce, poslechne si, kdo ne, může odejít.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře čisté, teplé, pozvolný vstup do vody, super, měřím 185 cm a do hloubky jsem přišel tak po 100 m. Pěkná písečná pláž, přímo u hotelu byly řasy, je třeba jít tak cca 20 až 30 m dále (žádné boty do vody !!!) Nějací místní animátoři tam každý den organizovali plážový volejbal, perfektní. Věci na "ležing" u pláže si buď přivezete z Čech, koupíte na místě v Marketu nebo za poplatek na pláží ( jedno lehátko za 4 eura a jeden deštník taktéž za 4 na den).

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Spokojenost, obchůdky (včetně Marketů), bary, restaurace, krásné večerní procházky podél pláže, skoro všude se hraje, různé animační programy, opravdu příjemné, v noci nás na hotelu nic nebudilo. Doporučuji návštěvu Dračí jeskyně (cca 9 km), spojení místní dopravou za pár euro, bus stanice kousek od hotelu. Poměrně drahá zápůjčka auta, nevyzkoušeli jsme, všude se dá dojet busem.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Velice příjemná dovolená, srovnatelná s dovolenou v Andalusii, ovšem oproti Andalusii poměrně levnější a určitě teplejší moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání