Napsat recenzi

Hotel pro méně náročné

Recenze hotelu BJ Bei Juan Playamar Hotel & Apartments *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 690x
Recenze se líbila: 373 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově byl pobyt spíše průměrný až podprůměrný.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

První den nás starší pan recepční ubytoval na depandence ač jsme měli zaplacený hotel, úžasná paní průvodkyně od CK nám domluvila druhý den přestěhování.Původní pokoj jsme museli ihned opustit, pokoj pro nás byl ale připraven místo původních 10:30 jak bylo slibováno až ve 14:00. Nový pokoj byl v levém křídle, starší vybavení, zastaralá koupelna, slabý tlak vody ve sprše. 3dny velký hluk z televize z vedlejšího pokoje, který byl v rohu na náš balkon-tím pádem žádné soukromí na balkoně. Další dva dny- pondělí a úterý velmi hlasitá hudba z baru od bazénu-do půlnoci. Bez zavřeného balkonu se nedalo usnout.

V hotelu je několik druhů ubytování- depandence, apartmány, pokoje v hlavní budově -nestejné úrovně -a pokoje ve vedlejší budově.Pokavaď nebudete spokojeni, nebojte se ozvat a trvat na výměně pokoje, přidělují ubytování zřejmě podle toho jak je napadne...

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snidaně -výběr velký, zelenina, vajíčka na více způsobů, opečená slanina, párečky, fazolky, jeden druh šunky, sýru,paštiky. Pečivo, croasany, toustový chléb,jeden jogurt, marmelády, med, máslo...několik druhů kávy bez omezení z automatu, voda, džusy z automatu. Nikdo vám nic neřekne, když si odnášíte cokoliv z jídla v ubrousku ven i kávu v kelímku.

Večeře- hodně zeleniny, zeleninový salát, zálivky, většinou kuře, řízečky, ryba, mleté maso-k tomu je na vás jakou si dáte přílohu-pečená brambora, vždy hranolky, těstoviny, špagety, omáčka rajčatová a houbová, sýr na posypání. Dva druhy ovoce-vždy meloun a k tomu jablko, hruška,nektarinka...Moučník-jednou zákusek, vždy pěna, puding a 2 druhy zmrzliny-bez omezení množství. Když máte polopenzi, tak pití k večeři jedině objednané a zaplacené u číšníků. Nikdo opět nekontroluje, zda si odnášíte ovoce a kolik. Polopenze je naprosto dostačující, veškerá nabídka se ale stále dokola opakuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Wifi v hotelu je 10min /den v recepci- chceteli více, musíte zaplatit. Nevyplatí se to, wifi je slabá a padá, lepší je si zajít k moři do jakékoliv hospůdky, dát si litr sangrie za 10 euro a užít si kvalitní připojení-heslo na wifi vám vždy řeknou a pak už se vám připojuje telefon sám, jen jak korzujete kolem.

Hotel má dva bazény s čistou, ale velmi studenou vodou.

Klimatizace v hotelu není, jen větráky na pokoji.Lednice za příplatek, trezor na pokoji za příplatek 20euro.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře čisté, krásně tyrkysové, pláž od hotelu cca 300m , bez lehátek jen kousek pláže, který byl během dopoledne ihned plný-hodně lidí i v září. Pravidelně vždy do oběda cca do 12 hod. krásné počasí, od 12 mraky a 3x déšť- v září je to na pováženou, ač nám průvodkyně říkala, že od května prší poprvé...večery po dešti byli studené, měli jsme jen jeden dlouhý rukáv, vůbec jsme s takovým počasím nepočítali.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí moc nevnímáte, staví se před hotelem nějaký park s kameny a uličky jsou malé. V blízkosti hotelu je několik interspárů-velikostně jak u nás vesnické samobsluhy, lahev jemně perlivé vody 2l za 1 euro, litr sangrie od 2,45 euro.Na promenádě řada obchůdků-větší nabídka je ale ve vedlejším letovisku-po promenádě vlevo, dojdete k velké pláži a druhá ulička od pláže je plná velkých obchodů-je to cca pěšky 15 minut.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Dojem z dovolené byl smíšený ohledně ubytování a počasí. Pobyt jsme si i přesto užili jak to jen šlo, využili jsme i výletů pořádající ck. Vyplatí se výlet do aquaria v Palma de Mallorca a následně prohlídka města- město je nádherné, plné prastarých uliček a obchůdků. Aquarium je největší svého druhu v evropě, opravdu stojí za to se tam podívat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání