Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Globales Playa Santa Ponsa Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Santa Ponsa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 318x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 55
Videa: 0
Komentáře: 3

Hotel v městečku Santa Ponsa, asi 300 m od pláže, na pláž se šlo parkem se stromy, na kterých měli svá hnízda zelení papoušci. Do centra kousek, spousta obchůdků s různým zbožím, hezké pěší výlety v nejbližším okolí městečka. U hotelu velký nádherný a čistý bazén v krásné palmové zahradě, slunečníky a lehátka zdarma. U bazénu venkovní terasa v těsné blízkosti baru, který otevřen až do půlnoci, velký výběr alko i nealko nápojů, vydávání bez problémů, mohli jste přijít kolikrát jste chtěli. Uvnitř velký sál s pohodlnými křesílky, kde jste si mohli jen tak posedět, kdo měl zájem, tak se také účastnit animačních programů. Ty byly určeny zvláště pro děti - dětské diskotéky apod. Animátoři rovněž docházeli k bazénu, kde ráno probíhalo cvičení. V zahradě dřevěný domeček s venkovním koutkem pro děti - houpačky, v domečku si děti mohly hrát, kreslit, zajištěn dozor. Autobusem 10 minut do hlavního města.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj hezký, čistý, denně vyměňovány ručníky a osušky, klimatizace v ceně. Balkon buď směrem na ulici nebo k bazénu, na ulici hlučnější.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Hotel hezký, čistý, vnitřní restaurace, all inclusiv bez problémů, velký výběr jídla, několik druhů masa, téměř denně ryby, několik příloh, spousta zeleniny, ovoce, tři druhy zmrzliny, úplně skvělé zákusky, kterým snad nikdo neodolá!!!!, k obědu i večeři jste si mohli na pití dát kromě nealko také pivo nebo skvělé (bílé, červené, růžové) víno. Na snídani velký výběr potravin, čerstvé pečivo (také sladké) a hlavně výborná opečená slanina. Jídlo neustále doplňováno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Ochotný, příjemný. V restauraci pracovali také studenti opavské hotelové školy.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž široká, čistá, lehátka a slunečník za poplatek, příšerně drahé, ale bez problémů se dal umístit i vlastní slunečník a podušky, taktéž se dalo ležet ve stínu stromů a palem.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Výhodou je blízkost centra a také pláže. Městečko pěkné, hodně obchůdků. Hezké procházky v okolí.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Výhodou je blízkost centra a také pláže. Jedinou výhradu mám k našemu příjezdu, jelikož jsme do hotelu dorazili o půlnoci a tak trochu jsme doufali, že budeme mít na pokoji nějakou večeři. Bohužel nás nechali o hladu, což nám tak nevadilo, najedli jsme se přece v letadle :-D, ale více nás trápila žízeň.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva: Mallorca - 17. 3. 2015 17:37

Dobrý den, chtěli bychom jet na Mallorcu a zatím se nám líbí hotel, ve kterém jste také byla. Chtěla jsem se zeptat, zda jste podnikli nějaký výlet samy (třeba do Palmy)? Děkuji Iva reagovat

joana: Re: Mallorca - 19. 3. 2015 8:50

Zaplatili jsme si přes CK celodenní výlet Vuelta Isla - okruh ostrovem s českým průvodcem. Projeli jsme se autobusem, lodí, historickou tramvají i historickým vláčkem. Tento výlet doporučuji, opravdu stojí za to. Palmu jsme navštívili sami, jeli jsme místním autobusem, zastávka je kousek od hotelu. V Santa Ponsa je také dost míst k hezkým procházkám (doporučuji "schody", odkud je krásný výhled na pláž i městečko, nebo arch. parkem na vyhlídku - krásný výhled na moře, městečko i do vnitrozemí). reagovat

joana: Mallorca - 19. 3. 2015 8:52

Zaplatili jsme si přes CK celodenní výlet Vuelta Isla - okruh ostrovem s českým průvodcem. Projeli jsme se autobusem, lodí, historickou tramvají i historickým vláčkem. Tento výlet doporučuji, opravdu stojí za to. Palmu jsme navštívili sami, jeli jsme místním autobusem, zastávka je kousek od hotelu. V Santa Ponsa je také dost míst k hezkým procházkám (doporučuji "schody", odkud je krásný výhled na pláž i městečko, nebo arch. parkem na vyhlídku - krásný výhled na moře, městečko i do vnitrozemí). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání