Napsat recenzi

Splnilo ocekavani:)

Recenze hotelu Hipotels Mediterraneo Club Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Sa Coma)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 352x
Recenze se líbila: 267 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zajezd jsem shanel opravdu na posledni chvili s tim, ze jsem zaplatil v patek v 17.30 a letelo se v sobotu v poledne.

Celkove jsem byl velmi spokojen. Malokdy se stava, ze clovek opravdu to, co je na fotkach a v popisu:)

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Jak je uvedeno vyse, prekvapeni se nekonalo. Pokoj - chce se rict maly apartman s obyvakem a kuchynskym koutem byl prostorny, cisty, utulny. Jen 1. noc kvuli obsazenosti jsme meli vyhled do ulice, ktera je pomerne rusna.

2. den se to vyresilo a dostali jsme pokoj s vuhledem na hotelovy bazen a more. Jde to i pokud clovek neleti s nemeckou cestovkou!!! Chce to umet anglicky nebo nemecky.

Uklizeni pokoju kazdy den krome ctvrtka.

Mozna jen malinko hlucnejsi klima, protoze jsme bydleli pod strechou.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Zatim nejlepsi all inclusive, co jsem mel. Srovnavam s reckem a bulharskem. Strava pestra, chutna ,clovek si vybere. Rekl bych, ze to i obmenovali. Dokonce i "domaci" alkohol se dal pit a to i vcetne cerveneho vina, coz povazuji za uspech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Nemam deti, takze na toto choulostivy nejsem, ale ani rodice s detmi si nestezovali. Naopak byli spokojeni. Personal mluvi spise nemecky nez anglicky, protoze resort navstevuji hlavne nemci.

Neresil jsem TV, internet apod, protoze mam data v telefonu...ale asi standard.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pekna piscita plaz, ktera se minimalne 1 tydne uklizi bagrem. Pisek se pomerne rychle usazuje. Voda cista. Samozrejme toho v mori moc k videni neni. Vytknul bych snad jen velmi pozvolne klesani. to ale zase vyhovuje detem. More je prakticky u hotelu. nekolik 10tem metru podle toho, v jakem apartmanovem komplexu bydlite.

Sprchy na plazi. Lehatka za poplatek. Nepouzil jsem, protoze to bylo blizko k bazenu.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel ma velky areal, ktery je orientovany na rodice s detmi. Tomu odpovida jeho vybavenost. Kdyby mi bylo 5-12, opravdu bych se tam vyblbnul. I tak jsem ocenil cistotu. Jedine drobne minus je prechazeni na jidlo pres cestu. Ale to jsem o5 neresil. Je to i tak blizko. Je moznost se projit a prozkoumat okoli.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Za sve penize jsem snad poprve dostal presne to, co jsem ocekaval....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání