Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Blue Sea Gran Playa ***

Recenze hotelu BLUESEA Gran Playa Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Sa Coma)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 165x
Recenze se líbila: 194 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotelová restaurace hotelová restaurace
  • hotelová restaurace hotelová restaurace
  • bufetové stoly v restauraci bufetové stoly v restauraci
  • dvoulůžkový pokoj dvoulůžkový pokoj
  • přistýlka ve dvoulůžkovém pokoji přistýlka ve dvoulůžkovém pokoji
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • vybavení koupelny vybavení koupelny
  • výhled z balkonu na bazény výhled z balkonu na bazény
  • standardní pokoj standardní pokoj
  • vybavení pokoje vybavení pokoje
  • zábava na hotelu - kulečník, stolní tenis apod. zábava na hotelu - kulečník, stolní tenis apod.
  • posezení u bazénu posezení u bazénu

Příjemný moderně zařízený hotel blízko pláže v oblíbeném letovisku. Hotel má hlavní budovu a druhou budovu, kde jsou apartmány.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Pokoje jsou moderně zařízené v barvě bílé a modré. V hlavní budově jsou větší pokoje Junior suity a standardní dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje mají balkony. Přistýlka je formou rozkládacího lůžka. Pokoj je standardně vybaven klimatizací, trezorem, miniledničkou a v koupelně je také fén na vlasy. Apartmány jsou ve vedlejší budově, která je hned naproti hotelu. Apartmány mají stejné vybavení, akorát mají navíc vybavený kuchyňský kout a obytnou místnost. Jednolůžkové pokoje na hotelu nejsou.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Na hotelu jsem měla možnost poobědvat a bylo opravdu z čeho vybírat. Bufetové stoly byly doslova plné. Na výběr byly různé druhy ryb, mas, salátů a ovoce. Všechno bylo čerstvé a velmi chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel má 2 bazény a další bazén u vedlejší budovy. U bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma. V rámci all inclusive můžete také využívat bar u bazénu. Na hotelu se pořádají animační programy pro děti i dospělé. Wifi je v celém hotelu zdarma. Pro děti je k dispozici dětské hřiště.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je od hotelu vzdálená asi 300m. Podél pláže je promenáda se spousty obchůdků, barů a restaurací. Na pláži je bar a sprchy. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel je v oblíbeném letovisku Sa Coma a blízkosti města Cala Millor. Všude kolem je spousta barů, obchodů a restaurací. Kousek od hotelu je také přírodní park a Safari zoo, které můžete navštívit.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hotel je klidný a a velmi příjemný. Je moderně a vkusně zařízený.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání