Napsat recenzi

Pohodová dovolená pro nenáročné

Recenze hotelu Hotel Maria Luisa *** (Španělsko - Mallorca - Portals Nous)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 178x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný hotýlek v klidné části letoviska. Kolem Vás jen rodinné domky a další hotel tak 1km cesty mezi pláží a autobusovou zastávkou. Rozhodně můžu doporučit všem, kteří nehledají luxus, ale chtějí si odpočinout a přitom se trochu " rozmazlit " programem All Inclusive :-)

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje nejsou nijak veliké, ale účelně zařízené. Postele, skříň, stolek - nečekejte luxus, ale na přespání naprosto stačí. Uklízí denně - za týden pobytu i jednou vyměnili ložní prádlo. Koupelnička se záchodem ale opravdu malinká a mezi toaletou a vanou tak málo místa, že snad i v letadle v první třídě je pro nohy více prostoru. Ventilátor asi taky neznají, ale když člověk ráno odejde a vrátí se odpoledne, stačí se prostor vyvětrat sám :-)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Za celou dobu našeho pobytu byly obyčejné vařené brambory snad jen 2x, ale vždycky se dalo něco vybrat. Nejlepší byly snídaně - to si vybere opravdu každý - 3 druhy chleba, sladké pečivo, Croisanty, několik druhů salámů a naprosto vynikající sýry + vajíčka a hodně zeleniny. Káva z automatu výborná, džusy na můj vkus moc sladké, ale daly se načepovat do většího kelímku a dolít vodou.Z ovoce hlavně melouny. Jednou byl u oběda naprosto vynikající dort a když zrovna na nic z nabídky nemáte chuť, stačila pizza, která byla snad denně, nebo hranolky s kečupem. Nikdy jsme z jídelny neodcházeli hladoví. K obědu i k večeři kromě vody a džusů i víno ( červené, bílé i růžové ).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personálu ani animačnímu týmu nejde vytknout absolutně nic. Usměvaví, opravdu milí, sami od sebe se snaží mluvit česky a když Vám u oběda číšník uklízející stoly popřeje : "tobrou chut" , působí to opravdu roztomile. Přes ulici je minigolf ( hole a míčky v hotelu není problém půjčit ), bazén sice nijak velký, ale hned 2

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pokud se Vám nechce platit za lehátka, stačí lehnout na osušku na písku. Pár metrů od pláže kráměk se suvenýry, kde se za dobrou cenu dala koupit 1 litrová lahev vychlazené vody. Pláž je to opravdu malinká a ne zrovna moc čistá ale měli jsme možnost porovnat tzv. 5hvězdičkovou pláž při jednom z celodenních výletů a byly jsme rádi za tu naši malou, ale klidnou - žádná hlava na hlavě.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je opravdu na klidném místě. Z balkonu vidíte jen poměrně úzkou ulici a pěkné rodinné domky. Pláž je ale od hotelu vzdálená minimálně 400 metrů a z našeho pokoje nebyla vidět. Jen z terásky u restaurace, když jste vystrčili hlavu, ji bylo možno zahlédnout.

V blízkosti zábavní park s delfíní, lachtaní a papouščí show, kam můžete dojít pěšky, nebo Vám delegátka velice ochotně zařídí odvoz. Sice nám řekla, že přijede autobus - na ten zapomeňte - v čase objednaného odvozu k Vám přijde kluk z animačního týmu a hotelovou dodávkou Vás tam zaveze :-)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Rozhodně to nebyla zkažená dovolená. Vadila mi jen jediná věc - bar u jídelny byl otevřen jen do 11:00 hodin, pak se uzavřel a otevřeli zase až v době oběda, do 15:00 hodin. Pak ho zase zavřeli a otevíral se až v 18:00 hodin až do půlnoci. Mezitím zase zavírali a otevírali bar u bazénu, takže i když si chcete dát opravdu jen vodu, musíte vystihnout, který z barů ( u bazénu malý kiosek ) je zrovna otevřen a třeba víno mají jen u jídelny.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání