Napsat recenzi

Fergus Géminis

Recenze hotelu tent Playa de Palma Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Playa de Palma)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 267x
Recenze se líbila: 348 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel super, v hezké lokalitě, blízko od letiště

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování v pořádku, klasické pokoje s televizí a klimatizací

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo velice chutné, je vždy si z něčeho vybrat. Dokonce mají na výběr i stravu bez laktózy (sojové mléko...). Vždy na výběr spousta zeleniny, ovoce, zákusky, každý den různé druhy ryb. Jediné co se týče hlavních chodů, obden se opakují, poslední dva dny už člověk neví co si "zase" dát. Mě to bylo celkem jedno, já volím vždy rybu a zeleninu, jen 6 letý syn poslední den když to viděl užna nic neměl chuť. Snídaně bohaté, také každý den stejné, ale je z čeho vybírat. Nabídka džusů jen k snídani, k ostatním jídlům jen bublikové nápoje. Džusy pak v baru. Podává se k jídlům i pivo a bílé i červené víno, každý nápoj si čepujete sami. Stoly pravidelně uklízejí, ubrusy po sebemenší skvrnce mění. Odpolední snack výborný

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Pokoje standartně vybavené, v okolí recepce gauče, z každé strany hotelu malý bazén. Bohužel asi málo lehátek okolo bazénu, protože se mái pouze jeden den podařilo jedno ukořistit. Němci na lehátko hodí ráno ručník, a i přes to, že tam celý den nejsou, mají ho pro jistotu zabrané. Pokoje se uklízí každý den, i přes to, že to třeba není úplně potřeba (v tomto případě jsem dala na dveře cedulku že nechceme úklid)

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Pláže v okolí jsou krásné, jen celkový dojem kazí již od rána opilí a hluční němci a po nich bordel. Přimo na plážích konají "diskotéky", takže denně poslouchat německé hity je otravné. Od jedné češky co na Mallorce žije, jsme se dozvěděli, že letoviska blízko letiště jsou okupovaná právě jima, protože jsou líní dojíždět cca 50 km od letiště. Pokud budu jednou znovu volit Mallorcu, stoprocentně letovisko na druhé straně ostrova, i přes to, že s hotelem jsem byla velice spokojená. Kolegyně z práce byla v tom samém hotelu jako já v červnu a na němce si také stěžovala, myslela jsem že v září to trochu opadne aale opak byl pravdou. Jsou tam pořád!!! Chodí i do vody s plechovkami od piva, které v té vodě i nechají. Dost často jsou i střepy na pláži a v okolí pláže. nebýt jich, je to dokonalé místo. Nekupujte si na pláži od těch co vykřikují chlazené pití, my jsme jim na to skočili a za jedno pivo si účtují 10 euro, v krámě to samé stojí 1,50 euro. První den jsme šli do moře a bylo dost kamenů, druhý den jsme šli o pár metrů na jinou stranu a už jen písek

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Nákupy, procházky, dětské hřiště, promenáda vedoucí až do hlavního města.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Hotel, služby, jídlo, pláž super, jen ta hlučnost a bordel od němců (mimochodem koše a popelnice tam jsou snad po 20 metrech, takže je to jen lenností ostatních lidí to hodit do koše)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání