Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Globales Palmanova Palace Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Palmanova)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 192x
Recenze se líbila: 78 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Začátek dovolené na Malorce nic moc. Na obrovském letišti na nás nečekal žádný delegát. Museli jsem se ptát delegátů z jiné cestovky, kam vlastně máme jít, co máme dělat a jak se dostaneme se svým delelgátům. Až teprve u východu letiště jsme potkali naši delegátku Terezu. Katastrofa. Nepříjemná, neochotná, dala nám papír s číslem autobusu. Do autobusu nás nechtěli pustit, protože jsem neměli roušky. Tak jsem lítali po letišti a sháněli roušky. Nepodařilo se, tak jsem se vrátili k delegátce, která byla nepříjemná a spustila na nás, že si musíme podmínky zjistit sami. Tak jsem jí řekla, že bych si podmínky vstupu klidně zjistila, kdyby v pokynech od jejich cestovky nebyla napsané, že ohledně covidu žádné omezení na Malorce není. Teprve v pokynech, který jsme dostali na místě, jsme se dozvěděli, že v MHD je potřeba rouška. I to bylo divné, protože jsme MHD nejeli, jeli jsem transferem. Ale tak vyřešili jsem to, protože předražené roušky, kterých máme doma plno, jsme nakonec sehnali. Co se týče delelgátky, jsme ji po celý pobyt vůbec neviděli. Na sjednanou schůzku druhý den nedorazila, protože jí nebylo dobře a pak jsem o ní celou dobu vůbec neslyšeli. Takže naprosto zbytečný člověk.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje byly pěkné, čisté, s balkonem.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo bylo vynikající. Obrovský výběr čerstvého ovoce a zeleniny.

Několik druhů masa, příloh, sladkostí, zmrzlina.

Všechno bylo výborně ochucené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vše více méně v pořádku, personál ochotný.

Jenom nám ve sprše nefungovala studená voda a sprchovat se v horké a ještě s tomu s malým pramínkem nebylo dost obtížné. Když jsme to nahlásili na recepci, do konce pobytu se nic nedělo, nikdo se na to nepřišel podívat.

Ale to byl jediný nedostatek. Na recepci byla i Češka, takže komunikace byla jednodušší.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla kousek od hotelu, písčitá. Moře bylo většinou čisté, občas nějaké chaluhy nebo tráva.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Standart. Nákupních možností tam bylo dost.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovolenou jsme si užili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání