Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu HSM Atlantic Park Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Magalluf)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 660x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsme měli být ubytováni v hotelu Don Juan, ale byli jsme přesunuti do sousedního hotelu Atlantic Park. Důvodem byla skupina ubytovaných, údajně problematických anglických mladíků.

V hotelu Atlantic Park byly ubytované skupinky postarších anglických pařmenek. Z bláta pod okap...

Hotel je uváděn jako čtyřhvězdičkový, vybavením ani úrovní služeb tomu neodpovídá.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoje jsou prostorné, úložné prostory dostačující. Vybavení postarší, ručníky a závěsy potrhané, plesnivé dveře od koupelny.

Stěny jako z papíru, slyšet je i běžný rozhovor ze sousedního pokoje. Jestliže vedle bydlí výše popsaní klienti, je po spaní. Zažádali jsme o výměnu pokoje. Dostali jsme nový, ale ne o dvě/tři patra výš (hotel byl zaplněný z 1/5), jak jsme chtěli, ale přímo nad anglickými pařmenkami. Noví sousedé byli sice klidnější, ale o den později přijela skupinka "živějších" mladíků.

Hotel je postavený do oblouku. Důsledkem je akustika jako v amfiteátru, poklidné posezení na balkóně nebo spaní s pootevřenými dveřmi nemožné.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Strava bez fantazie a chuti a proměnlivá podle počtu hostů: více hostů - lepší jídlo, méně hostů - vařilo se ze zbytků. Výjimkou nebyla zvadlá či dokonce plesnivá zelenina. Teplé pokrmy byly buď studené nebo vysušené. Úroveň dvou až tříhvězdičkového hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Jídelna klimatizovaná, se zářivkami, dost protivné.

Personál kapitola pro sebe. Recepční a animátoři byli profíci. Personál v jídelně bez vychování. Při snídani vydrželi stát u našeho stolu a hlučně se bavit nebo se hádat, talíře buď neodnášeli vůbec, nebo příliš brzy. Co je to úsměv neznají.

Ještě horší je personál u baru. Jejich práce je očividně nebaví, hosté jsou pro ně přítěží.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Magalluf není místo na koupání. Pláž je plná opilých Angličanů a seveřanů. Lepší je Palma Nova, kde jsou na první pohled hezké tři pláže. Bohužel všude se povaluje spousta nedopalků a odpadků, pláže nejsou vyčištěné ani od biologického odpadu. Voda v moři je plná řas a chaluh, kdo plave s brýlemi nebo šnorchluje, je překvapen množstvím odpadků ve vodě.

Chaluhy se vyskytují na plážích i v jiných letoviscích (jihozápad či úplný sever ostrova), na některých místech se nedá ani koupat.

Pořádek a čistota jdou stranou, na co však Španěl nikdy nezapomene, to je vybrat na špinavé pláži 9-10 euro za lehátka a slunečník.

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Magalluf je centrem pařebchivých Angličanů a seveřanů všech věkových skupin. Tomu odpovídá i okolí hotelu. Atlantic park je sice na úplném, celkem klidném konci letoviska, chcete-li však k moři nebo do Palma Novy, musíte projít kolem mnoha barů, diskoték a hospod, které jsou od rána plné nacamraných lidí.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Mallorka je krásný ostrov s nádhernými horami a vnitrozemím. Zároveň je smutnou ukázkou naprosté devastace přírody a pobřeží necitlivou výstavbou ohavných letovisek pro klienty, které ve většině případů příroda, historie ani moře nezajímají.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání