Napsat recenzi

Jedna velká katastrofa

Recenze hotelu JS Paradise Sport Beach Hotel *** (Španělsko - Mallorca - El Arenal)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 474x
Recenze se líbila: 385 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Doufám , že nikdy už takovýto hotel nenavštívím. Za ještě lepší cenu jsme byli ubytovaní vždy ve slušném 3* hotelu.Tento odpovídá maximálně dvě.Před odjezdem jsme bohužel žádné recenze na tento hotel nenašli a víme už proč. Hotel byl tak špatný , že změnil jméno a tím pádem bylo vše vyřešeno.Bohužel se hotel nesnažil absolutně nic vylepšit. Měl jen jedno plus a to paní uklízečku , která opravdu udržovala pokoje v čistotě a každý den jsme měli čisté ručníky.Jinak personál hotelu otrávený.Nikdo nepozdraví.Prostě neprofi chování.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Pokoje byly čisté.Klimatizace funkční.Ovladač nám dali na recepci na vratnou kauci 10E.Koupelna mini , ale také čistá.Na několika pokojích protékalo WC . Celou dobu pobytu s tím nikdo nic neudělal.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava byla opravdu katastrofální.Měli jsme allinclusive - snídaně : salám , sýr , vejce , fazole , bagety , džem . máslo , jogurt , ovesné vločky - snídaně byla nejlepším jídlem dne.Oběd - zelenina - každý den to samé , těstoviny totálně rozvařené a brambory zase úplně tvrdé o masu ani nemluvím , protože to , co podávali na stůl , se nehodí ani pro psy.Večere byla v tom samém stylu jako oběd.Většinou jsme jedli bagety s máslem a meloun.Protože z jídla ,které bylo na oběd , byla vytvořena večeře. Nenašli jsme v hotelu člověka , kterému by jídlo chutnalo.dopoledne byly u bazénu hranolky , hamburgery a tousty - asi nejlepší jídlo.Nealko i alko nápoje - pouze na barech v otvírací doby.POuze káva volně přístupná z automatu.opravdu jedním slovem KATASTROFA.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál hotelu otrávený , neřešili nic . Němci dělali takový hluk po nocích přímo na chodbách hotelu a nikomu z personálu to nevadilo.Až rozbili jedny dveře i se zárubněmi a rozstříkali hasící práškový přístroj přímo na chodbě , kdy ten prášek samozřejmě vnikl do všech pokojů a my měli všechno oblečení a další věci od prachu , personál snad zakročil - pak už byl klid.Ale muselo si stěžovat celé patro , aby se něco dělo.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Toto a okolí hotelu nám celý zkažený dojem z hotelu plně vynahradilo.Pláže krásné , čisté.Moře teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu super.Všude spousta restaurací , obchůdků ...všechno na co si vzpomenete.Konají se tam i trhy , takže paráda.Půjčili jsme si skutr , kterým jsme projeli další části , také jsme autobusem navštívili hlavní město - je moc krásné.Mallorca celkově na nás udělala dobrý dojem.Je to opravdu krásný ostrov.Všude je něco k vidění.Byli jsme v oblasti El Arenal.Je trochu hlučnější , z důvodu velkého množství diskoték , ale s tím jsme počítali.Není to vhodné středisko pro toho , kdo chce vyloženě odpočívat.Myslím , že ani pro děti moc ne.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Pokud bereme v úvahu pouze hotel , dala bych tak -10. Na Mallorcku bych se určitě někdy ráda znovu podívala , ale tomuto hotelu se vyhnu obloukem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

milan: isla dorada - 27. 8. 2014 10:52

můžu jen souhlasit-bohužel..... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání