Napsat recenzi

hotýlek pro nenáročné

Recenze hotelu Hotel Costa Mediterraneo ** (Španělsko - Mallorca - El Arenal)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 137x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž pláž
  • pokoj pokoj
  • hotelový dvůr s bazénem hotelový dvůr s bazénem

Příjemná podzimní dovolená - moře 24st, přes noc okolo 15st, přes den 28-34 st.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

ubytování jednoduché, ale pro toho, kdo chce dovolenou trávit poznáváním Mallorcy dostačující. Malý pokoj s dvoupostelí, stolek se židlí, noční stolek, tyč s věšáky a nějaké šuplátka, televize, kterou jsme nepoužívali. V koupelně WC, umyvadlo + sprchový kout, na balkoně pouze dvě židličky, poprosili jsme paní recepční o stolek a ochotně vyhověla :-) Denně měněné ručníky a vysypaný koš, úklid 2x za týdenní pobyt. Nám to nevadilo, prakticky jsme celou dovolenou procestovali, takže jsme se sem jezdli jen vyspat.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měli jsme jen snídaně, ale asi protože bylo po sezoně, již jen sporý výběr. Osmažená slanina, vajíčka míchaná a na tvrdo vařená, fazolky v tomatové omáčce, dva druhy sýrů, jeden druh salámu, nakrájená paprika a rajčata, ze sladkého balené croisanty, mufiny, sušenky, v doze jogurt a dva druhy křupinek, z ovoce bud jablko nebo broskev. Káva z automatu, džus z automatu, kakao si každý mohl udělat ze sypaného, na výběr čaj nebo instantní káva. Kdo je náročnější, tomu by to určitě nevyhovovalo, ale jak říkám, bylo po sezoně, třeba v létě je to jiné :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

vybavení popsáno na začátku, na recepci jsou ochotni pomoci, ale bohužel neumí moc německy, takže když něco potřebujete vyřídit, vytočí číslo a předají telefon :-) jinak ale vyjdou ve všem vstříct a co je potřeba ihned dají do pořádku.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je pravda - trochu vzdálená, ale je to pěkná procházka, kde si obhlídnete obchůdky, je veliká a písečná i s pár palmamy, ale dá se krásně najít místečko ( slunečníky s lehátkama jsme nevyužívali) je poblíž ulice pře kterou jsou i restaurace, takže odběhnout na oběd není problém, jinak mají výborné zmrzliny !!!

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

okolí hotelu je to co nás nejvíc znechutilo - a to proto, že je to v podstatě na konci destinace a všude chodí venčit pejsky a s uklízením si nedělají moc starostí, takže je to všude cítit - což po příjezdu bylo fakt hrozný, ale po pár dnech si člověk zvykne ... ale jak jsme objížděli ostrov, je to asi problém na více místech .... bohužel - takže koukat kam šlapete ...

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Mallorka jako taková je krásné místo, půjčily jsme si auto ( je to pomalu levnější než motorka) a dost procestovali a dost viděli, jsou to krásná místa, návštěva jestkyní opravdu stojí za to! Ale pro ty, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a soukromé plážičky to asi fakt není (našli jsme jen jednu) jinak všude jen hotely a plno lidí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání