Napsat recenzi

Hotel 4*??? - není určen lenouškům.

Recenze hotelu THB Sur Mallorca Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Colonia de Sant Jordi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 510x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • THB Sur Mallorca THB Sur Mallorca
  • Západ slunce u hotelového bazénu Západ slunce u hotelového bazénu
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Pláž ES Carbó Pláž ES Carbó
  • Pohled na ES Trenc Pohled na ES Trenc
  • Es Carbó a pohled na město Es Carbó a pohled na město

Hotel s krásnými výhledy je situován na nejvyčnívajícím skalnatém výběžku městečka Colonia Sant Jordi na JV ostrova.

Ale 4*? Tak to nevidím.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování v hotelu panelového typu, spíše 3*, v zrekonstruovaném v roce 2007, pokoje standardní úrovně, menší, ale pro dva dostačující, neprostorná koupelna našeho pokoje měla odvětrávání jen do šachty, ale chodíte přespat. Krásný výhled z balkonu, krásné západy slunce a šplouchající moře pod námi, vše vynahradilo.

Všechny pokoje hotelu mají výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Byli jsme na rozpacích, nevěřila jsem vlastním očím. Hodnocení hotelu bylo sice průměrné, ale chtěli jsme navštívit tuto oblast a bohužel jsem si nepřečetla důsledně před volbou hotelu, nabízející služby ALL inclusive, všechny negativní zahraniční recenze. A tak jsem se k nim po návratu vrátila. Několika recenzenty je zmiňována informace, že období od 28.8. do 30.9.se z hotelu stává jakýsi mládežnický hotel a tomu odpovídá i úroveň stravování - s tím musíme jednoznačně souhlasit. Do hotelu najíždějí postupně sportovní mládežnické týmy z Anglie a Španělska. Tak chudý výběr jídel a kvalitu jsme nikde na zahraničních dovolených (k porovnání pouze 3-4* hotely Chorvatsko, Itálie, Německo, Holandsko, Řecké ostrovy, Španělsko a Baleáry) za 20 let nezažili, jídla a zelenina nebyla průběžně doplňována (někdy i 15 minut), někdy byla i nevalně připravena. Špatná organizace, málo personálu v jídelně, zaschlé zbytky jídel na talířích, ne vždy připravené stoly a prostor pro hosty trávící dovolenou se stále zmenšoval (rezervace stolů pro týmy) ...

Abych nebyla nespravedlivá, úroveň stravování byla celkem v pohodě první den našeho pobytu, kdy se natáčela prezentace hotelu, a pak ještě jeden den v polovině našeho krátkého pobytu, kdy probíhala tisková konference, kterou natáčela španělská televize se sportovním týmem Španělska. Zaplesali jsme, že se snad vše v dobré obrátí. Televize odjela a vše se konalo ve starých kolejích. Odjížděli jsme v pravý čas. Před hotelem čekalo cca dalších 50 dětí ve věku 10-14 let na ubytování.

Jen si neumím si představit, že by v hotelu bylo ubytováno z 500 hostů jenom 20 trávících dovolenou, jak zmínil také jeden loňský recenzent.

Dovolenou posledních 5 let trávíme v různých destinacích až po prázdninách.

Poměr ceny a výkonu byl tedy (dle nás) velmi nevyvážený. Pořádající CK by měla upozornit zájemce o této situaci v tomto období a případně zájezd výrazně zlevnit. Nebo by v tomto období neměl být ani nabídnut.

Jednu výhodu to mělo – nepřibrali jsme ani gram, spíše naopak, díky aktivnímu výdeji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu průměrné.

Personál na recepci ovládal angličtinu i němčinu, všichni ostatní byli ochotní, vstřícní a ve všem vyhověli. Vše fungovalo jak má. Animace celkem přijatelná, hostům se animátoři věnovali, my jsme je nevyhledávali.

Obsluha u baru výborná.

Uklizečky milé, ochotné a velmi pracovité. Všude čisto a pořádek. Bazén byl denně čistěn - nevyužívali jsme.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Po obou stranách města jsou krásné písečné pláže s běloučkým pískem. Na jedné straně pláže Estanys a nádherná, přírodní Es Trenc, na druhé straně pláže Es Port, Es Dolc a opět přírodní, nádherná Es Carbo. Tyrkysové moře, průzračná voda, pozvolný vstup bez bot. Nachodili jsme denně několik km, ale stálo to za to.

Pokud jsme dopoledne byli u hotelu, koupali jsme se v moři (určeno jen pro plavce), kam se dalo jít po schůdcích. Doporučuji si vzít boty, brýle a šnorchl - neuvěřitelný podmořský svět.

Moře teplé, průzračné a při našem pobytu klidné.

Jedním slovem - úžasné.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu poměrně čisté, chybí trochu vysázené zeleně, promenáda podél moře ( okolo celého městečka), můžete tak ráno sportovat - provozovat běh, rychlochůzi, jízdu na kole, procházky. Restaurace a obchody cca 200 m od hotelu. Vše seženete. Ve čtvrtek trhy. Půjčovna kol přímo v hotelu.

Nedaleko centra jsou solná jezera.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem spokojenost.

Do hotelu bych se případně vrátila, pokud bych měla jistotu, že takovou úroveň stravování již nezažijeme.

I přes negativní zkušenost se stravováním, jsme zažili krásnou a pohodovou dovolenou, na kterou budu ráda vzpomínat a do Colonie de Sant Jordi se někdy vrátíme.

Pobyt v tomto hotelu nedoporučuji pro lidi s menší pohyblivostí a pro rodiny s malými dětmi.

Hotel nemohu nikomu doporučit v termínu od 28.8. - 30.9.

Jinak mohu doporučit aktivním párům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání