Napsat recenzi

Hotel JS Yate ***

Recenze hotelu JS Yate Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Can Picafort)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 60x
Recenze se líbila: 250 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám s přítelem velice líbila.

Ubytování  průměrně (4/5)

Na hotel jsme dorazili okolo 23 hodiny. První dojem byl hrozný, jelikož nám na recepci oznámili, že je hotel obsazený a že na jednu noc nás přesunou bohužel do jiného hotelu. Bohužel to nešlo jinak vyřešit. Recepční nás odvedla do hotelu Horitzo. A byli jsme nehorázně zklamaní. Pokoj smrděl zatuchlinou, klimatizace nefungovala a sousední balkon před námi byl tak blízko, že jsme radši ani nevětrali (kuřáci apod). Koupelna byla katastrofální. Závěs je zde asi jen pro okrasu, jelikož když se koupete, voda je v celé koupelně, ve které chybí odtok. Takže musíte použít jejich ručníky, aby jste neměli vodu úplně všude. Nechápu toho, kdo to konstruoval. Naštěstí jsme zde zdárně přežili 1 noc. Další den jsme pomocí naší delegátky vykompenzovali od hotelu alespoň wifi, lednici a trezor zdarma. Ubytování v hotelu JS Yate byl oproti tomuto zážitku luxus. Pak jsme si velice oddychli a byli jsme velice spokojeni. Jen jsme měli postele ze začátku od sebe, ale nebyl problém si je spojit v manželskou postel. Jinak ubytování čisté, koupelna prostorná i s vanou.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Velký výběr jídla formou švédských stolů. Byli jsme spokojeni, jakožto vegetariáni, s výběrem. Jen bych lépe označila popisování jídel (složení). Na mnohé jsme se museli doptávat. Kuchař byl velice sympatický. Hrozně moc mi chutnaly jejich zákusky a dobroty. Vytknout musím jejich plátkové sýry (jen 3 druhy). Na to, že Španělsko má výbornou kuchyni, tak kuchyně byla většinou víceméně evropská. Takže žádné překvapení z jejich gastronomie se nekonalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál byl velice usměvavý a ochotný. Byli jsme velice spokojeni. Po check inu ve 12 hod nám umožnili zapůjčit si ještě ručník a sprchu po odpolední pláži, jelikož náš odjezd byl až v 18 hod večer.

Paní uklízečky opravdu ochotné, i když jsme jim řekly, že nepotřebujeme uklidit, stejně to udělala, zatímco jsme šli na oběd. Ručníky a ložní prádlo si můžete nechat na žádost bez problému vyměnit.

Od 21 hodiny byl vždy nějaký program. Nejkrásnější byl večer, kdy zpívala na živo zpěvačka za doprovodu hudebnice na cello.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž a moře jedním slovem úchvatné! Kousek od hotelu. Moře teplé a průzračné. Do moře je pozvolný vstup (asi 200 metrů) než je hloubka. Minimální vlny. Pro rodiny s dětmi velice ideální. Lehátka se slunečníkem pro 2 osoby vychází na 13,5 Euro na celý den. Ráno si zde lehnete a okolo 11 hodiny váš přijde pán zkasírovat.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V okolí jen samé obchody a hotely. Všude přelidněno. Procházka po promenádě u moře je krásná. Večer hodně lidí. Klidnější je procházka do Son Bauló.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byli jsme velice spokojení s výběrem dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání