Napsat recenzi

Green garnen

Recenze hotelu Green Garden Aparthotel TUI Suneo **** (Španělsko - Mallorca - Cala Ratjada)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 384x
Recenze se líbila: 253 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce hotelu recepce hotelu
  • část hotelu01 část hotelu01
  • hotelové bazény01 hotelové bazény01
  • hotelové bazény 02 hotelové bazény 02
  • hotelové bazény03 hotelové bazény03
  • bazének pro děti
bazének pro děti
  • Uvnitř hotelového bloku
Uvnitř hotelového bloku
  • část hotelu u frekventované silnice
část hotelu u frekventované silnice
  • pokoj umístěný do frekventované silnice pokoj umístěný do frekventované silnice
  • snídaně
snídaně
  • mořské plody
mořské plody
  • pláž01 pláž01
  • pláž02
pláž02
  • pláž03-blankytná voda (foceno dopoledne, bez turistů .-) pláž03-blankytná voda (foceno dopoledne, bez turistů .-)
  • Pohled z kopců na pláž Pohled z kopců na pláž

Docela hezký hotel,ikdyž dle mě jako už trochu rozmazleného cestovatele je to spíš "trojka" než 4 hvězdičkový hotel.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje nejsou špatné, ale na 4 hvězdy bych přece čekal malinko víc. Je vidět, že hotel není z nejnovějších a nábytek působí spíš starším dojmem. Dalo by se zhodnotit takto, neurazí ale ani nenadchne. Pro mě osobně spíš malé zklamání i když pokoje jsou čisté s denním úklidem.

Daleko důležitější bude umístění Vašeho pokoje. Hotel se skládá z několika bloků, pokud vás umístí do bloků jedné ze dvou dost rušných ulic, pravděpodobně se vám hotel hned od začátku značně znelíbí. Konkrétně já jsem byl hlukem z ulice dost šokován. Bylo to jako bydlet u dálnice. Děs. Trvali jsme na přestěhování do klidnější části hotelu, přes počáteční neochotu nás přestěhovali. Rozdíl značný. Doporučuji tedy bud´ výběr pokoje dopředu podchytit, nebo se nenechat odradit a trvat na přestěhování. Stálo nás to jen pár Euro.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo bylo dobré, dostatečný výběr, od snídaně až přes obědy a večeře. Skoro každý den mořské plody. Každý si vybral co chtěl a na co měl chut´. Jídlo bylo průběžně doplnováno, takže bylo jedno jestli jdete na oběd či večeři hned po otevření jídelny,a nebo až po dvou hodinách.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

V hotelu byla posilovna dva bazény + malý bazének pro děti s pirátskou lodí. Úžasná věc pro děti, potom ani nechtěli k moři :-) V hotelu je i funkční prádelna pro hosty, ceny za vyprání jsou ale tak vysoké, že jsme této služby nevyužili. V podstatě by se vyplatilo koupit oblečení nové.

Bazény a okolí bazénů během dne dost přeplněné....

99% procent zaměstnanců až neskutečně ochotných,usmívajících se,velice příjemných. Jen jednu paní za barem to tam očividně nebavilo, naštěstí se střídali .

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž je od hotelu asi 800 metrů, což není tak hrozné. Moře bylo krásné, tak jak bývá na Mallorce zvykem.

Určitě doporučuji si z rána vyjít nějaký z kopců u pláže, pohled je to nádherný.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hodně záleží kde budete ubytováni. Můžete mít krásný pokoj na frekventované silnici,což asi nikdo nechce , nebo naopak pokoj s klidem samoty u lesa.

Jinak obchody, restaurace, všeho dost v dosahu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Příště jinam, hlavně proto, že nevidíte moře :-) ale doporučit mohu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání