Napsat recenzi

hodnocení hotelu a okolí

Recenze hotelu TUI Blue Rocador Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Cala d'Or)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 147x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

dovolená na tomto místě se mi moc nelíbila,hotel je složen ze dvou hotelú,hlavní část ,kde je recepce,restaurace,salonek k zábavě a z druhého hotelu do kterého musíte projít celou první částí,pokud jdete například z jídla nebo z pláže.

Vybavení hotelu neodpovídá 3hvězdě -starší nábytek,opadávání kusů omítky na balkoně,poničená vana.V jedné chvíli netekla voda.

V okolí všude samé schody a kopce.

Při odletu jsme měli zpožděný let a na letišti se nikdo neobtěžoval nás informovat z jakého důvodu a za jak dlouho dorazí letadlo.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování odpovídá tak 2-2,5 hvězdě,starý nábytek,poničená vana,opadávání omítky na balkoně,měly jsme štěstí,že jsme bydlely v 5.patře (což je první patro v druhé budově - tak trochu hotelový labyrint) a měly jsme z části výhled na zátoku a pláž,takže v pokoji jsme většinu času trávily na balkoně.Uklid pokojů každý den a každý den čisté ručníky.

Pokuje jsou neštastně oddělené tak,že když někdo kouká z balkonu ve vedlejším pokoji tak múže sledovat i vás na posteli.

V nejnižších patrech si lidé stěžovali na zatuchlost pokojů a výhled byl do stráně pod bazénem,ale neměli šanci na výměnu,nebot hotel byl plný a prý i některé klienty odkláněli do jiných hotelů neboť neměli místo (což nechápu,jak mohou někoho zarezervovat,když nemají místo)

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Příjemná změna oproti katalogu,kde uvádějí snídaně kontinentální,ale je zde formou bufetu jako večeře.Jídlo nikdy nedošlo,stále doplňovali.

Z jídla si vybral každý i vegetarián atd, Snídaně - vločky,jogurty salámy,sýry trochu ovoce,smažená a vařená vejce,palačinky,smažená slanina,párky vařené i někdy opečené, k pití rúzné druhy kávy,kakao,čokoláda,rúzné čaje,studená voda,džusy

Večeře-vždy něco obalovaného,sýry,brokolice aj.,pražené maso a ryby,různé omáčky s těstovinami a bramborami,polévky.

Nápoje se musely koupit- př.sycená minerálka 1.80 euro (Ve větším marketu za městem se pořídí za necelé 4 eura celé balení těchto vod)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Jak jsem již uvedla,hotel odpovídá tak 2-2,5 hvězdě (viz.úvodní shrnutí)

Kulturní vyžití v hotelu je prakticky nulové,maximálně 2x v týdnu program -1x flamengo,které se moc nedalo poslouchat,nebot hotel nemá venkovní prostory a vše se děje v hotelové místnosti spojené s restaurací a akustika je zde katastrofální,druhý program byla diskotéka,což vzhledem ke stavbě klientú (málo mladých lidí) považuji za ne moc vhodné.

V hotelu jsou dva venkovní bazény se sladkou vodou a jeden krytý,Dost lehátek,ale spousta jich je již v mizerném stavu.Dá se ležet i na lehátkách a pergolách v jiných částech,kde je blíže k moři.Bazény jsou udržované

jediná výtka je,že se smí do bazénu pouze do 20 h.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Na to,že se pláž pyšnila vlajkou kvality,tak mě zarazil fakt,že veškeré splašky při dešti tekly vybudovaným tunelem přímo na pláži do moře (v zápětí se průzračné moře změnilo v černou stoku) což nás od koupání odradilo,je pravda,že druhý den bylo moře jasné,ale už se na dně povalovaly nečistoty.

Pláž je katastrofálně malá,když si s těží najdete místo a jdete se vykoupat,při návratu zjistíte,že na půlce deky už máte někoho jiného.A podotýkám v září.

Možnost slunečníků za 12 euro na den bez smlouvání mi přijde dost drahé,když vezmu v potaz,že začne za hodinu pršet a nikdo vám nic nevrátí.Dá se ležet u hotelu,ale pak musíte k moři a zpět stále po schodech.

Je možnost chodit na pláž Esmeralda asi tak 10-15 minut pomalé chůze,ale tam to není s místem o nic lepší.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu je spousta obchůdků,ale projdete je za dva dny,je všude skoro stejné zboží a chybí zde tzv.stánkový prodej,kde si dáte na stojáka třeba párek v rohlíku nebo tak něco.

Ve městě je zábavné centrum TROPICAL GARDEN,kde je vstup zadarmo a hradíte si pouze to co vypijete a sníte,zde vystupují různí zpěváci dle programu,předvádějí zvířata atd.,ale většina začíná až ve 21.15h

Nění to zde vhodné pro starší a pohybově postižené osoby,všude jsou kopce a schody.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Na Mallorku bych již nejela,znám lepší a za ty peníze ( 17.000,-kč) mnohem kvalitnější místa s větším komfortem

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání