Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu JS Sol de Alcudia Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Alcúdia)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 687x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Večeře,dezerty,ale už poněkud vybrané. Večeře,dezerty,ale už poněkud vybrané.
  • Formentor Formentor
  • Pláž Alcúdia Pláž Alcúdia
  • Okolí hotelu Okolí hotelu
  • Okolí Okolí

Maximální spokojenost

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel odpovídá 3 hvězdičkám.Malé útulné pokoje s balkonem.Všude čisto.Restaurace,bar ,bazén.Moc pěkné.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava byla bohatá.Každý si vybral podle své chuti.Snídaně od salámů po vejce na všechny způsoby,párečky ,slanina sýry,zelenina,ovoce a sladké pečivo.Prostě klasika.Večeře byla velmi bohatá.Ryby,paella,různá masa,krevety,mušle atd.Přílohy a zelenina dostačující .Plno dezertů,zmrzlina,ovoce. Mnam,mnam....Chodilli jsme si

přidávat a nejen my.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení odpovídá 3 hvězdičkám.Všude čisto a usměvavý personál.Každý den uklizeno a čisté ručníky.K dispozici jsme měli lednici a musí se kupovat pitná voda.Barel 5l za 1,80 euro.Měli jsme s sebou malou varnou konvici,tak jsme si vařili ranní kávičku,ještě před snídaní.Výhled jsme měli do ulice,ale bylo stále na co koukat.Jen v noci hluční Němci rušili noční klid.Tak jsme museli zavřít balkon a pustit klimatizaci.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž naprosto úžasná.Moře teplé,pozvolna se svažující.Vhodné pro děti.Je velká a dlouhá,tak si každý najde své místo.Lehátka 4,50 euro a to se nám nechtělo....,tak jsme leželi na osuškách,ale bylo to příjemné,protože je tam bílý jemný písek.Jen jsme ho měli všude.Ale to k dovolené patří.A koupili jsme si slunečník za 8 euro.Ten jsme hodně využili.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí je celkem rušné.Plno obchůdků a restaurací.Jen mě mrzelo,že všude visí vietnamské zboží.A není si co koupit.Suvenýry klasika.Chodili jsme na pivo.Nejlevnější 2,50 až 4 euro.Výlety jsme od cestovky nevyužili.Jezdili jsme sami.Na recepci nám dali jízdní řád a dost jsme ušetřili.Do Palmy za 6 euro.A pozor!!!!Jízdenky platí i na zpět.Takže platíte jen jednou.Doporučuji navštívit Formentor.Krásná pláž a příroda.Za 3 euro na osobu ,tam i zpět.Lodí to tam stojí 25 euro.na osobu.Doporučuji navštívit trhy ve městě Alcúdii.Ty se konají v úterý a neděli.Také stojí zajít do Port Alcúdia-do přístavu.O hotelu je to tam asi půl hodiny pěšky,ale jezdí tam i bus.Cestou tam je Lidl.Tak si můžete i nakoupit.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Velmi se nám dovolená líbila a určitě bych se tam chtěla někdy vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Markéta: JS Sol de Alcúdia - 17. 7. 2014 18:40

Taky jsme v tomto hotelu byli v červnu 2014 a úplně souhlasím s touto recenzí.......hotel vřele doporučuji...vše bylo ok. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání