Napsat recenzi

Mallorca hotel Roc Boccaccio 30.7.2014 - 14.8.2014

Recenze hotelu Alua Boccaccio Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Alcúdia)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 369x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pláž-v pozadí u stromů plážový bar pláž-v pozadí u stromů plážový bar
  • západ slunce - pohled z letadla západ slunce - pohled z letadla
  • jezero jezero
  • můstek přes kanál jezera k plážovému baru (jezero se vlévá do moře) můstek přes kanál jezera k plážovému baru (jezero se vlévá do moře)
  • slon z písku slon z písku
  • pohled od plážového baru na pláž pohled od plážového baru na pláž
  • plážový bar plážový bar
  • půjč. 40 euro půjč. 40 euro
  • výletní loď výletní loď
  • drožka tažená koněm drožka tažená koněm
  • výletní loď výletní loď
  • přístav Alcúdia přístav Alcúdia
  • pohled z lodě na přechodový můstek a pláž pohled z lodě na přechodový můstek a pláž
  • šlapadlo 1hod./20 euro šlapadlo 1hod./20 euro
  • Pohled z pláže Pohled z pláže
  • kanál jezera podél kterého se šlo z nebo na pláž (cca 5 minut) kanál jezera podél kterého se šlo z nebo na pláž (cca 5 minut)
  • banánovník s plody, rostoucí přímo u hotelu banánovník s plody, rostoucí přímo u hotelu

5 patrový hotel s výhledem na krásné jezero nebo na bazén, 2 výtahy pro 4 osoby. Ubytování zádný luxus, pokoje maličké s balkónem se 2 plastovými židličkami a stolečkem, ale na přespání stačí. V koupelně nedostaek - není vysoušeč vlasů. V pokojích každý den prováděn uklid, vyměňovány ručníky. Personál milý, usměvavý přívětivý. Na baru dokonce jeden český číšník (Martin) a polská servírka. Jídlo vynikající - španělské spaciality (paela-rizoto s šafránem a mořskými plody), krevety, slávky, ryby na různý způsob, pečené kuřecí špalíky, kachna na pomerančích, řízečky, opečené plátky do hamburgerů, steaky, atd., nakládaná i syrová zelenina, saláty, zmrzliny, ovoce - čerstvý ananas, žlutý a červený meloun, švestky, hrušky jablka, broskve, nektarinky...,kompotované ovoce-hlavně ananas a půlené broskve, zákusky- ty ale stále na stejný způsob, jen jinak ozdobené (piškotové těsto plněné nadýchaným krémem., želé, pudinky, někdy zákusek z odpalovaného těsta (větrníčky), jablečný štrůdl. K hotelu patří u moře plážový bar, kde se lze nejen osvěžit nápoji (pivo, víno, sangria, cola, sprite, fanta, tonic, voda), káva, ale lze i slušně poobědvat. Není zde sice takový výběr jako v hlavní jídelně, ale kdo se nechce vracet na hotel a chce být celý den u moře, tak tuto variantu uvítá. My jsme byli nadmíru spokojeni. Vnučka ujížděla na těstovinách s rajskou omáčkou a sypaným sýrem, bývala tam také rýže, hranolky, k tomu výběr masa(např. kuře, dušené maso, čína...), opékané párky atd., také melouny, kompotované ovoce, zelenina, saláty. Moře ú ž a s n é ! Tři pruhy barvy vody - v popředí světlé, pak azurové a v dáli tmavě modré barvy. Písek jemňoučký, bílý. Velmi pozvolný vstup do moře, teplota vody jako ve vaně. Set 2 lehátek a slunečníku 12 eur/den. Je to pro nás drahé. Vyřešili jsme to zakoupením nafukovacích lehátek a slunečníku.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

pokoje malé ale čisté. Na přespání stačí. My jsme byli ubytováni ve 4. patře pod střechou, s bočním výhledem na jezero na západní straně. Tím, že tyto pokoje jsou pod střechou, byla tam odpoledne výheň, klimatizace špatně nastavená - v předsíni a foukala směrem na podlahu, takže do pokoje toho studeného vzduchu šlo málo. V pokojích proto odpoledne (svítilo tam slunce až do západu) velmi, velmi teplo.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava velmi pestrá, samozřejmě se opakující, ale vždy se dalo vybrat z něčeho jiného. Snídaně (vejce-smaženice, volí oka, uvařená natvrdo), párečky, salámy, džemy, nutela, jogurty, croisanty, sladké pečivo, mufiny, sušenky, housky, toast. chleby, sýry, vždy ovoce, káva, čaj, nealko). Obědy i věčeře vždy velký výběr, jak již bylo uvedeno výše. Kuchaři i personál milí, usměvaví, hned odklízené použité nádobí, nelze vznést žádnou námitku. Super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Nelze nic namítat. Při pozdním odjezdu lze uschovat zavazadla v místností, ke které obdržíte klíč na recepci. My jsme dojížděli z hotelu až v 19.50 hod.. Uložili jsme si zavazadla a celý den jsme ještě využili ke koupání. All inclusive platí až do doby odjezdu z hotelu (požadovala jsem stravu allinclusive i doma, neboť nám nikdo pásky neodstřihl!). Ale nepochodila jsem - nebyl kdo na obsluhování.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nádherná pláž, teplé čisté moře, velmi pozvolný vstup do moře (hloubka až snad po 150 metrech, jemný bílý písek. Nedaleko je přístav a kousek od naší pláže molo, kde připlouvají výletní lodě. My byli na 2 hodinovém výletě lodí (dospělý 18 eur, dítě 9,5 eur), která měla mít prosklené dno. Zklamání- v podpalubí pouze 3 okénka přes které bylo vidět matně pouze něco jako azurová voda a n i c. Na pláži lze zapůjčit šlapadlo (20 eur/hod.)se skuzavkou, to bylo super!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel se nachází na rušné ulici, v okolí samé hotely, stánky se suvenýry. U hotelu je zastávka výletního vláčku do Alcúdia-port. Je to 20 minutová jízda, dospělý 3 eur, dítě do 12 let 1,20 eur. Při zavřeném okně hluk z ulice není slyšet).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Velmi hezká dovolená. Připomínku máme akorát na animační programy. Velmi se tam upředňostňuje německá klientela. Přesto, že jedna z animátorek byla Slovenka, tak v jejím rodném jazyce jsme neslyšeli ani slovo. Hovořila pouze německy a anglicky, takže kdo není vybaven těmito jazyky, má smůlu. To se nám nelíbilo. Aspoň pro ty děti mohla něco "žblebtnout". Dětské minidisco - každý den stejné písničky(chtělo by to obměňovat). Jinak co se týče večerních programů pro dospělé-každý večer různá vystoupení od 22 do 23.30 (španělské tanečnice, vystoupení s papoušky, hady, skupin k tanci i poslechu...).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milena K.: ČERVEN 2015 - 13. 6. 2015 13:23

LUXUSNÍ A VELMI PŘÍJEMNÁ A HEZKÁ DOVOLENÁ.PO PŘÍJEZDU NA HOTEL NÁS VELICE POTĚŠILO SLYŠET MALEBNOU ČEŠTINU OD PŘÍJEMNÉHO A MILÉHO PANA RECEPČNÍHO DAVIDA,KTERÝ MĚL ZROVNA SLUŽBU.NA COKOLI JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT MI OCHOTNĚ ČESKY ODPOVĚDĚL,COŽ JSEM VELMI OCENILA.MOŘE JE KRÁSNĚ TEPLÉ A ČISTÉ.KOUPALI JSME SE OD 6.6-12.6.2015.CELÝ TÝDEN JSME MĚLI KRÁSNÉ SLUNEČNÉ POČASÍ.JÍDLO JE SKVĚLÉ A LUXUSNÍ.VŽDY NÁS VELICE MILE POTĚŠILO NÁDHERNÉ PŘIVÍTÁNÍ,KDYŽ SE OTEVÍRALA JÍDELNA OD VELICE PŘÍJEMNÉ A USMĚVAVÉ BLONDÝNKY-JEJÍ KRÁSNÉ OLÁÁ....POZDRAVENÍ.IKDYŽ JSEM TEPRVE DNES RÁNO PŘIJELA DOMŮ,UŽ SE TĚŠÍM NA SVOU PŘÍŠTÍ DOVOLENOU V TOMTO LUXUSNÍM HOTELU S LUXUSNÍM JÍDLEM A NÁDHERNOU PLÁŽÍ.PROSTĚ BOCCACCIO TO U MĚ VYHRÁL NA CELÉ ČÁŘE,JAK SE ŘÍKÁ.VŠEM DOPORUČUJI.Milena K. Děčín reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání