Napsat recenzi

Hotel Bungalow - Don Juan Village

Recenze hotelu Don Juan Tossa Hotel **** (Španělsko - Katalánsko - Tossa de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 222x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Při uzavírání smlouvy na pobyt je nutno si dát pozor,zda máte ji máte uzavřenou na pobyt v hotelu,respektivě na pobyt v bungalovech (Village).Jakékoliv požadavky uvedené ve smlouvě nejsou ze strany hotelu brány v úvahu.Možná,že by bylo vhodné,aby CK aktualizovala stávájící stav,tj.vzdálenost na pláže,ceny za zapůjčení lehátek a slunečníků,různost výše pobytové taxy/den při ubytování v hotelu a v bungalovu,umístění bungalovů atd.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování v pořádku,každodenní úklid bungalovu,rovněž tak výměna ručníků a hygienických potřeb.Bungalov čistý,suchý,klimatizace nezbytná a byla naprosto funkční.Personal byl vstřícný.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava formou švédských stolů,dostatečný výběr pro normálního rekreanta.Dostatek mořských plodů,hlavně ryb,mušličky.Názorný přehled formou obrázků nabízené druhy pokrmů při obědech a večeřích.Dostatek ovoce a zeleniny,respektivě i zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení na poměrně dobré úrovni.Technická vybavenost tj.výtahy a pojízdné schody vždy funkční.Toalety čisté,dostatek toal.papíru.Recepční personál vstřícný,převážně hovořící anglicky.S němčinou se domluvíte také,ale je v menší míře používaná.Týdenní rozpisy animačních programů včetně časových rozvrhů jsou s předstihem vyvěšeny na info tabuli.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Vzdálenost na pláže je cca do 10 min.od bungalovů,hotelu.Pláže jsou uklizené,vybaveny sprchami,stánky s posezením.Teplota vody optimální,vlnyminimální,vítr mírný,moře velmi čisté.Vstup do moře je pro malé děti a neplavce poměrně strmý,cca 4-5 m od břehu je cca 1,5 a více m vody.Vzhledem k tomu,ze pláže a dno moře je z hrubozrného písku,tak při vstupu a výstupu písek ujíždí (bořite se do něj) a je to trošku problematické.

Ceny lehátek a slunečníku byly za 6,50 EUR/ks./den.

Střešní bazén má k dispozici bezplatná lehátka,ale nejsou tam slunečníky,Voda v bazénu čistá,cirkukluje.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Do středu města např.na autobusové nádraží cca 10 min,z kterého je možno dělat autobusové výety do Lorettu,Blanes,Barcelony a jiné.V okolí hotelu je poměrně dostatek obchůdků,restaurací.Na konci pláže se nachází hrad,který stojí za prohlídku a to pěšky nebo vláčkem.Z pláže je rovněž možnost realizovat výlety lodí do okolí,existují různé skupinové rodinné slevy.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Velmi pěkná dovolená,v krásném prostředí,výborné počasí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání