Napsat recenzi

Hotel Mercury ****

Recenze hotelu Mercury Hotel **** (Španělsko - Katalánsko - Santa Susanna)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel z nabidky CK ***... Je prezentován jako ****, ale ve skutečnosti odpovídá tak **. Ten, kdo ho tady hodnotí kladně, tak chudák zatím nebyl v žádném hotelu, který si ty **** skutečně zasloužil.

Ubytování  průměrně (3/5)

Špína, děs a hrůza a za to, že jsme to tam týden s utrpením přežily, by nám měli spíš platit a ne chtít zaplatit. Na WC nefunkční odsávání, takže si smradem zaděláte celý apartmán. Skříně polorozpadlé tak, že na vás padají dveře. Na balkónech nejsou stolečky, tak si sklenku s vínem nebo kávu musíte pěkně držet v rukách. Pokud dostanete pokoj na západní stranu, tak sice tam nepere tolik slunce, ale prádlo vám ani neuschne, koukáte na sousední hotel od kterého se 24 hodin denně ozývá hukot z 16 ti motorů klimatizací, takže jste celý týden v rámusu, který lehce překonává 85 decibelů a to 24 hodin denně. Pokud jste si sem tedy přijeli odpočinout, tak na to rovnou zapomeňte. Ubytování odpovídá sotva * a to už i bydlení ve stanu je komfort.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Na hotel jsme dorazili v noci. Měli jsme all inclusive, ale první jídlo bylo až ráno. Když jsme odlétali, tak jsme nedostali večeři, která se podávala od 19:30 hod.a odjezd byl v 19:25. Takže sice máte zaplaceno all incluzive ( 6 snídani 6 obědu a 6 večeři, ale dostanete jen 5 večeří a nic jiného). Co takhle nějaký ten balíček na místo večeře? Tady na to ser…. Zapomeňte na skvělou a rozmanitou stravu. Každý den ráno v poledne i večer dostanete stejnou stravu, jako v předchozí den a to se opakuje stále dokola. Rozmanitost jídel žádná, jídlo denně studené a není ani kde si jej ohřát. Celý týden každý den v poledne i večer vždy jen hranolky, chtít samotné brambory, těstoviny nebo rýži je absurdní a za celý týden jsme tak měli pouze 1x k obědu i rýži. Maso je celkem v dostatečném výběru, ale opět i zde v mnoha případech nedopečené, nedovařené a vždy studené. Nápoje je možné vybírat z několika druhů včetně piva, to jediné bylo ucházející. Celkově lze stravu hodnotit na úroveň hotelu se ***. Rozhodně to není **** kategorie.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Jak již bylo uvedeno, pokoje jsou vybaveny nábytkem 30 let starým, takže se ocitnete rázem ve starožitnictví. Postele jsou ale pevné a matrace dostatečně vysoké na pohodlný spánek. Denně vám vytřou podlahy, vymění špinavé ručníky a doplní toaletní papír. K dispozici je i fén na vlasy, ale pokud chcete přežít dovolenou bez újmi na zdraví, nedoporučuji tento 20 let starý přístroj používat. Personál hotelu není příliš sdílný, hlavně v recepci vládne neochota vám s čímkoli pomoci. Takže od nich pomoc nečekejte, nemají zájem ani chuť ani ochotu vám nějak s čímkoli pomoci. Dělají hned, že nerozumí žádnému jazyku a někdy ani španělštině. Hotel disponuje 3mi výtahy, z nichž byl jeden celou dobu pobytu nefunkční a při tak velkém obsazení hotelu velkym počtem turistů je to nedostatečné. Váha na zavazadla u recepce celý pobyt nefunkční, takže váhu zavazadel při odletu jen odhadujete.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláže jsou písčité, ale s hrubším pískem, tak je lepší používat plaveckou obuv. Do moře je na všech plážích v okolí dost příkrý vstup, takže ujdete cca 3 metry a zahučíte tam celý až po uši. Takže koupání pro děti a neplavce to není moc vhodné. Naopak moře je zde krystalicky čisté a teplota vody 28 stupňů, krásně vidíte až na dno jak vám kolem nohou plavou malé rybky a pojídají potravu, která z písku po vašem odrazu vyplave.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu je vkusně upravené, dobrý přístup na promenádu s krámky shopy, bary a restauracemi. Promenáda je dlouhá cca 12 km a nikdy ji neprojdete celou. Každé úterý je na této promenádě trh, který je 4 km dlouhý. Vesměs oblečení a hračky.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkově pobyt hodnotíme jako podprůměrný a po všech stránkách nevyhovující. Ubytování a strava neodpovídá skutečnosti kategorie, kterou je hotel označen. Mrzí nás, že pravé Čed.. se tak ponížil a nabízí takový hébl. Styďte se. Jediné co můžeme hodnotit kladně je aktivní činnost delegáta Čed…, který se o všechny turisty od Čed… vždy perfektně postaral od příjezdu až po odjezd.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

zkušený cestovatel: Každý má jiné nároky... - 17. 9. 2023 8:06

Tedy člověče, na prvý pohled působíte dojmem dost protřelého cestovatele, ale na druhý podléháte průměrnosti českého dovolenkáře a nemáte dost soudnosti. Zaregistroval jste vůbec, že převažující kladné recenze jsou hodně starého data ? Ano, pár je jich i z letoška, ale když vyloučíte ty, kteří jedou někam prvně a ohromí je i švédské stoly, ty recenze jsou spíš 6/10, tedy jen lehce nad průměr.. A jak může hotel ovlivnit, že odjezd máte 5 min. před otevřením jídelny k večeři ? Zkuste si sám najít a rezervovat let (+ transfer), který zajistí, že za zaplacený týdenní AI status můžete vyčerpat celých 7 kompletů SN+O+V.... tohle je u všech cestovek běžný standard, že prvý i poslední den o něco přijdete - nebo snad očekáváte balíček ve stylu rekreací ROH ? Letos jsem zažil v SAE, že program AI skončil přesně s časem světového Check-inn, tedy v 12:00 posledního dne a odjezd byl přitom plánován až po 16.hod.... naopak hodnotím kladně, že při pozdním příjezdu na nás počkali s pozdní večeří ! Ono fakt nejde zařídit, aby každý týdenní turnus trval přesně 7x24 hodin pobytu na místě, vždy se do toho promítá let a záleží i na tom, jestli to operuje český přepravce, nebo místní, tam je ten pobyt často zkrácený na 6 dní v místě. Pokud ještě někdy Španělsko, zkuste ostrovní destinace - já z nich mám výrazně lepší zkušenosti, než s pevninou... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání