Napsat recenzi

Dovolená

Recenze hotelu Hotel Sant Jordi *** (Španělsko - Katalánsko - Santa Susanna)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 126x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S přítelem tato dovolená byla naše první společná a vybrali jsme si výborně. Byli jsme totálně spokojeni s místem, ubytováním, nočním životem, stravou, zábavou. Pláž byla na některých místech špinavá, ale to z důvodů mnoha mladých turistů.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování bylo čistotné, každý den jsme měli čisté ručníky a uklizený pokoj, pokoje jsou na karty a né na klíče, terasa je dostačující (není výhled na moře, ale na krajinu), na pokoji se nachází televize. Z celkového dojmu jsem velice spokojena akurát mě naštvalo to, že Wifi je placená v dost velké pálce.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Hned první den jsem byla z toho v šoku kolik jídel nabízí hotel. Můžete si vzít ze všeho co jen chete ať je to po mořské plody, saláty a nebo maso a navíc neomezeně. Měli jsme polopenzi a to nám bohatě stačilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Na pokojích se nachází televize, wifi je placená, v hotelu se nacházi bazén s lehátky, ve společenské místnosti se nacházi kulečník, program během dne byl vždy kterého se můžete zůčastnit, personál je velice přátelský.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla na některých místech špinavá např. v písku se nacházel bordel z cigaret, plastových flašek nebo také petard. Vždy jsem si musela najít nějaké místo. JInak moře bylo úplně úžasné a vlny také.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu se nám moc líbilo. Našli jsme vše v blízkosti co jsme potřebovali.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Určitě se sem zpátky vrátíme a už teď mi to chybí. Těším se na příští rok.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání