Napsat recenzi

Hotel Caprici má od letoška 4 hvězdy

Recenze hotelu Caprici Beach Hotel & Spa **** (Španělsko - Katalánsko - Santa Susanna)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 791x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nikdy bychom již nejeli s malou CK na takovouhle dovolenou, vše zprostředkovávají přes servisní organizace, nic nezajistí pořádně a poté se jen vymlouvají co kdo špatně zařídil, ale za zájezd přece ručí CK, kde jsme si zájezd zakoupily, sami jsme si museli zajistit odvoz na letiště v odpovídající hodinu a terminál a to jsou potom starosti v den odjezdu z dovolené.

Ubytování  průměrně (4/5)

Rozhodně neodpovídá 4 hvězdám, tak dvě max. Velká hala, herny, zasedací sál, denně obsazeno ruskou klientelou a jejich průvodci. Personál odpovídá na pozdrav ale nic víc, když přijdete s reklamací tak to nechtějí ani zapsat do knihy a po týdnu tvrdí, že o žádném problému neví a že ni není zapsané v knize.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Celý týden to samé ke snídani a 3 chody k večeři, každý den to samé, ke snídani jeden nejobyčejnější sýr a někdy 2 druhy salámu, 2x za týden mích.vejce, jedna miska nějakého jogurtu a stejné vločky vysypané celý týden na kraji stolu a v něm hozené lopatky, na které každý sahá, 1 x za týden volská oka a fazole, naprosto bez zeleniny a z ovoce někdy jablka, nakrájený pomeranč a někdy broskev, ke snídani si vystojíte denně frontu na decový džus, celý týden 2 druhy, a frontu na kávu a nebo horkou vodu, čaje pouze průmyslové balení, takže byly volně rozbaleny na talířkách, jeden černý,mátový nebo heřmánkový. Kvalita jako ve dvouhvězdě v Tunisu a to se letos chlubí,že mají 4 hvězdy. Snídaně od 8 do deseti a to už Vás po deváté nepustí do poloviny jídelny, protože prostírají na obědy, neustálé fronty u dveří, čistota jak v Africe, personál na Vás mluví rusky, neustále mlátí nádobím a je velmi hlučný. Na nápoje, pouze lahvové ani ne točené, musíte neustále nosit drobné, karty neberou a na větší bankovky nemají zpět. Rozhodně nemáte dojem, že jste ve Španělsku. To jsme nikde jinde v hotelu ve Španělsku ještě nezažili. Hodnotím tak na 2 hvězdy max. Katastrofa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na pokojích v kopelně není ani fén, ovladačku TV si musíte půjčit proti kauci 10 Euro a TV Vám stejně nehraje celý týden, výpadky signálu, ani po týdnu reklamací je to nezajímalo, celý týden od neděle nešla klima, ve čtvrtek večer v sedm přišel specialista, který celý týden uklízel u bazénu lehátka, prý neumíme zavřít balkonové dveře, také neuspěl a už jsme ho do neděle neviděli. Když jsme hodili mokré ručníky na zem tak jsme je večer našli tak špinavé a mokré složené v polici v koupelně. Malé ručníky jsme dostali až třetí den pobytu na vyžádání. Opět musíte na bar i k bazénu nosit neustále hotovost, karty neberou nejsou ochotni psát útratu na číslo pokoje, což je v dnešní době v jiných hotelech normální. Denně hozený potah přes postele, aby nebylo vidět zdrchané prostěradlo, v něm nacuchaná pyžama a polštářky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Velmi neudržovaná pláž plná smetí, prudká hrana do moře, ulomené celé betonové schodiště přímo u konce kanalizace, celý týden velký zápach a zřejmě to zde ústí do moře, hotel je poslední v řadě, takže při koupání u hotelu plavete ve zbytcích toaletních papírů exkrementů a jiných částic, co jsem zrovna vyplavalo. Po upozornění na recepci asi třetí den přijelo čistící auto a pracovníci něco nalévali do kanálů, ten den odpoledne až do druhého dne přestal zápach, ale ne na dlouho. Lépe je odejít dále od hotelu na volné pláže.

U bazénu pro 200 a více hostů bylo celkem 16 slunečníků, celý den z baru cítíte 4 smažící nádoby na polotovary z mrazáku, jak hostům dělají čerstvá jídla u bazénu, když si dáte lehátko co nejdále od baru, tak ležíte kousek od té kanalizace, která opravdu zapáchá.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

K hotelu vede podchod z hlavní ulice, je velmi špinavý a zanedbaný a po dešti zde i dva dny stálo 5 až 10 cm špinavé vody. Zkuste přejít s kufry bez umazání bot a oblečení, to také nikoho v hotelu zřejmě nezajímá a rusky mluvícím to nevadí, doma mají ještě horší cesty.

Do obchoďáku asi 20 minut pěšky, do centra zábavy také 20 minut.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Myslíme, že jsme byli na dovolené někde daleko v rozvojové zemi, to ke Španělsku vůbec nepatří, ještě jsme se s takovým přístupem nikde ve Španělsku nesetkali. Delegáti nabízejí předražené výlety, lepší si je koupit na pokladnách ve městě, stejně na místní akce flamengo a pod. jezdí svozové autobusy. Na zaplacené výlety přijel autobus i s hodinovým zpožděním bez jakékoli omluvy, takže pak není ve městě čas ani na prohlídku památek. Byli jsme paní průvodkyní pozváni do obchodního centra na ochutnávku sýrů uzenin, šunek a vín za účelem nákupu, k ochutnání byla pouze vína, na návštěvu jme dostali pro celý bus dvacet minut, u pokladen rusky, takže skoro nikdo nestihl nic moc ochutnat, tak alespoň nakoupil balené zboží a pak jsme všichni čekali v buse na paní průvodkyni Boženku, až si vyzvedla v prodejné zřejmě provizní balíček a přišla za námi laskavě do autobusu, kde jsme na ni čekali s výhledem do prodejny.

Celou anabázi v hotelu máme nafocenou a majitel CK si ji od nás nevzal, nabízeli jsme mu ji po návratu, to znamená, že nemůže uspět ani s reklamací v hotelu, pokud se vůbec o něco pokusí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 31
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání