Napsat recenzi

Hotel Salou Park**** (Španělsko - Katalánsko - Salou)

Recenze hotelu 4R Salou Park Resort I & II **** (Španělsko - Katalánsko - Salou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 158x
Recenze se líbila: 275 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotely Salou Park v Salou jsou ve skutečnosti dva a stojí vedle sebe, tříhvězdičkový a čtyřhvězdičkový. My jsme byli ubytování v tom čtyřhvězdičkovém, který lze stručně ohodnotit jako bordel, chlév a žumpa.

Celé Salou je v podstatě dnes už jen ruskou kolonií, kam návštěvník z jiného státu zavítá spíše omylem.Tento hotel si v žádném případě nezaslouží být označován jako čtyřhvězdičkový.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

V pokoji celodenní hluk od kanalizace, ani zde nebyl telefon, v koupelně nebyl ani bidet, ani štětka u WC, zato plíseň na stropě ve sprchovém koutě. Uklízečka sice každý den měnila ručníky a utěrky a vytírala pokoj, ale ani za 9 dní nevyměnila povlečení na posteli.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně byly velmi slabé, horší než v tříhvězdičkových hotelech. Ani čtvrt hodiny po otevření jídelny někdy nebylo ještě všechno jídlo k snídani připravené. U snídaně byly tradičně tvrdé a ještě tvrdší housky, což je typické pro španělské hotely.

Večeře jen asi v šesti případech během 14 denního pobytu se blížily úrovni čtyřhvězdičkového hotelu. V jídelně nebyl žádný vedoucí pracovník, který by popoháněl personál, aby doplnil chybějící jídlo, takže se muselo občas dlouho čekat, než někdo něco donesl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu bylo běžné, mohl se využívat bazén i u tříhvězdičkového hotelu. Kulturní využití pro děti - přes den animační programy, od 22 h do půlnoci měly 10 - 12 letí většinou na prostranství mezi hotely techno diskotéku. U čtyřhvězdičkového hotelu byl občas nějaký kulturní program pro dospělé.

Personál hotelu byl zcela neschopný a líný. Jazyková vybavenost personálu byla naprosto katastrofální, neuměl nebo nechtěl mluvit jinak než španělsky, zejména servírky v jídelně. V recepci se nechalo trochu domluvit anglicky. Personál, který připravoval snídaně, pokud tam nebyl vedoucí, byl jak zpomalený film, zejména ten tmavší pleti.

Vstupní karty od pokojů se musely každé 3-4 dny nosit na recepci na opravu, protože přestávaly fungovat.

V hotelu nebyl jediný počítač s připojením k internetu, pouze wi-fi síť.

Pracovníci, kteří se starali o čistotu bazénu, práci flákali jak to jen šlo. Špína ze dna bazénu se umývala jen zkraje, kde byl pozvolný vstup do bazénu a bylo na ní kvůli mělké vodě vidět.

Po přívalovém dešti, který spláchnul všechnu špínu do bazénu, tak v tom nechali hosty koupat.

Když bylo celé přízemí a suterén hotelu vyplaveno žumpou z kanalizace, nechali v tom zápachu ubytované bydlet dál.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Malá pláž byla vzdálena asi 150 m od hotelu, po schodech dolů a většinou byla přeplněná, lepší bylo chodit asi o 300 m dál, do zalesněného prostoru, kde byly nabízeny vodní sporty. Moře bylo celkem čisté a pláže také. K hlavním velkým plážím u centra to bylo asi 400 m.

Ve středisku je také AQUA park a Ferrari park s horskou dráhou, v sousedním středisku La Pineda je další AQUA park a to i s delfíny a lachtany.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V blízkosti hotelu je několik malých obchůdků. Po asi 100 m od hotelu začíná obchodní zóna s malými krámky, která se táhne až do centra, Zde je pak spousta dalších obchodů v několika ulicích. Ve středisku se nachází i celá řada velkých supermarketů. Krásná příroda začíná od hotelu na severní stranu, kde jsou u pláží piniové lesy. Salou má nádhernou několikakilometrovou palmovou promenádu s mnoha fontánami,

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Horší čtyřhvězdičkový hotel jsme za posledních 24 let, co jezdíme každoročně do Španělska neviděli. Nebýt ubytování v tomto hotelu, mohla to být celkem krásná dovolená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání