Napsat recenzi

Hotel Papi, moře, Barcelona, Girona

Recenze hotelu Papi Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Malgrat de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 237x
Recenze se líbila: 359 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výběr místa byl dobrý, krásné prostředí, krásné moře. Hotel Papi má co dolaďovat-viz níže.

Vedení hotelu Papi si je vědomo atraktivního umístění hotelu, takže se snaží šetřit kde se dá. I když je zájezd poměrně drahý, tak na místě platíte další poplatky. Šetří na výběru jídla, chyběly ubrousky papírové....nepříjemné u ryb, melounu ad.... Nefungovala od půlnoci do 15 hodin klimatizace....taky šetření. Zdůvodnili to, že uklízečka jde na pokoj, tak je klimatizace vypnutá, jenže to by se jí lépe pracovalo, takhle to byla prádelna.

Rozhodně to nebyla vina personálu, ale vedení hotelu.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování bylo v pořádku. Jen šokující, že nešla klimatizace v čase 00 hod. až 15 hod..

V pokoji v tomto čase jako v prádelně. V noci se žije...do 01-02 hod,. a pak jdete spát,

vedrem neusnete ještě několik hodin, pobyt na pokoji se tím prodlužuje do pozdějších hodin, ale je tam neskutečný vedro. Hotel jsme vybraly, že má klimatizaci. O tomhle vědět,

rozhodně tam nejedeme. Ani si netroufnu tento hotel doporučit z těchto důvodů. Jinak úklid v naprostém pořádku. Vybavení pokoje i koupelny vyhovující.

Dost nás překvapilo, že jsme musely s dcerou platit Wifi. Nejenže na pokoji nefungovala

Wifi free. Ale za používání Wifi na pokoji jsem musela zaplatit na celý týden a dcera pokud by chtěla používat, tak by musela platit taky. Takže jeden pokoj, dvakrát Wifi, což bylo docela zklamání u 3 hvězd.hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava dobrá. Uvařeno výborně, za to bych dala pět hvězd. Ale co asi kuchař neovlivní jsou suroviny, které má k dispozici. Celý týden lívanec, vařené vejce, slanina, volské oko a jeden druh mini párečků. 7x snídaně, 7x totéž. S tím jsem se ještě nesetkala...v hotelu se třemi hvězdami. Zpravidla bývají k snídani různé druhy párků, buřtů, hemenex, saláty, pomazánky,ryby...Zde NIKOLIV. To je ale hodnocení ne pro kuchaře, ale pro vedení. Oběd nebo večeře na lepší úrovni. Ale saláty jsme si musely s dcerou míchat na talíři, s čímž jsem se taky nesetkala. Přichucování kořením ano, ale dělat si salát komplet, to tedy poprvé. Jídla se taky opakovala. Personál v jídelně byl velice ochotný, dělal co mohl, protože byly fronty na stůl i půl hodiny. Jen v jednom případě...asi vedoucí číšníků, se chovala povýšeně až arogantně, prostě nevhodně k zákazníkovi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení odpovídající 3 hvězdám. Recepce na profesionální úrovni.

Rovněž na profesionální úrovní delegátka Libuše Kovářová.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je pěkná, veliká. S dobrým přístupem do moře. Vzdálenost od moře hodně vyhovující.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel Papi má výborné umístění, kousek na pláž, na kávu, do vinárny, na jídlo, za hudbou.

Rovněž možnost nákupů a procházek.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem z pobytu v hotelu Papi je až na výjimky dobrý.

Negativní je nefungování klimatizace v době 00 až 15 hodin. Mezi 15-16 hodinou

začala klimatizace fungovat, ale centrálně.

Druhý nedostatek se týká jídla, jeho malá možnost výběru jak snídaně, tak obědů a večeří /jak jsem již popsala/. Přátelům bych hotel Papi doporučila , ale pod podmínkou,

že by fungovala 24 hodin klimatizace, kterou si klient sám nastaví na požadovanou teplotu.

Toto uvádím, protože níže je buď ano nebo ne. Já mám jinou volbu: ano, ale.......

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání