Napsat recenzi

Spanělsko 2013-Lloret de Mar

Recenze hotelu Guitart Central Park Aqua Resort **** (Španělsko - Katalánsko - Lloret de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 453x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bydlely jsme v hotelu Guitart park v Lloret de Mar.Co se týče hotelu a jeho služeb a stravy jsem spokojená.Chyběl mi tam pouze nějaký delegát , který by o nás aspoň projevil nějaký zájem a v okolí španělské obchůdky né ty indické .Máte pocit ,že jste místo ve španělsku v indii, v tomto je lepší si zajet do vedlejší vesnice Tossa de Mar kde je to o poznání mnohem lepší nikdo na Vás nekříčí rusky a konečně máte pocit ,že jste ve Španělsku.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ač jsme byli ubytováni v zreknstruovaném hotelu ve starší části hotelu, byl velice pěkně udržován a velice čistý.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování formou švédských stolů , každý si mohl vybrat co kdo chtěl na co měl chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

S hotelem nebyl problém ,dokonce měli úschovnu zavazadel,jediné co bych vytkla je že ubytovat jsme se mohli až po 14 hodině mohlo to byt klidně dříve ,třeba ve 12 hodin přijely jsme totiž už brzo ráno v 6.30h.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře na tuto roční dobu je tak jak má být.Pláž je štěrková při vstupu do moře se po kolena boříte ve štěrku a při vystupu balancujete aby se člověk dostal ven z moře na pláž.Na to ,že některé hotely jsou dost daleko od pláže, není kde se převléct z mokrých plavek .

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí hotelu jsou sice různé obchůdky ,ale místo toho aby si rekreant vychutnával španělskou kultůru tak člověk spíš nabyl dojmu ,že je v Indii.Ač jsme neměli na tričkách žádné nápisy neustále na nás pokřikovali rusky což po čase aspoň mě dost vadilo.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Do tohoto místa už já osobně rozhodně nepojedu.Co se týče hotelu a jejich služeb byla jsem spokojená ale nelíbilo se mi okoli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání