Napsat recenzi

Super dovolená!

Recenze hotelu Checkin Garbi Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Calella)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kaktusový dům v centru města. Kaktusový dům v centru města.
  • Hala hotelu Garbí Hala hotelu Garbí
  • Pohled na pláž od majáku Pohled na pláž od majáku
  • Pláž pro vyznavače naturismu Pláž pro vyznavače naturismu
  • Maják nad Calellou Maják nad Calellou
  • Centrum Calelly Centrum Calelly
  • Ulička ke kostelu v centru Ulička ke kostelu v centru
  • Vstup do moře Vstup do moře
  • Život na pláži Život na pláži
  • Z nabídky hotelového bufetu - večeře Z nabídky hotelového bufetu - večeře
  • Někdy jsou i takovéto vlny Někdy jsou i takovéto vlny

Hotel ve své kategorii jednička. Je po celkové rekonstrukci. Pokoje čisté, útulné. Strava formou bufetu (polopenze), vynikající, pestrá. Personál vstřícný, ochotný, angličtinu ovládá i pokojská. Absolutní spokojenost.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

POZOR na pokoji je zásuvka jen u televizoru pod stropem a v koupelně na holící strojek a pod.. Nabíječky na mobil, baterie fotoaparátu a videokamery lze připojit v koupelně, případně v místě napojení televizoru. Trezor na pokoji jsme využili, ale myslím, že je to zbytečná investice. Pokoj se uzamyká hotelovou kartou. Pozor karta slouží i k zapojení klimatizce (samozřejmě klimatizace funguje jen při zavřených dveřích na balkon).

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování vyhoví každému. Masožravci i veganovi. POZOR u večeře nejsou zdarma žádné nápoje. Nápoje je možné jen zakoupit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel má svůj bazén s vířivkou. Je však minimálně využívaný, nakonec proč když je hotel v první linii u moře. Hotel slouží pouze k ubytování a stravování. Sportovní a kulturní vyžití (mimo televizi) nečekejte, ani animační programy a hlídání dětí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž Garbí je cca 50m od hotelu. Vstup na pláž je bezpečným a čistým průchodem pod obslužnou komunikací před hotelem. Pláž je prostorná a čistá, denně udržovaná. Vstup do moře z písečné pláže, cca po 3-4 metrech hloubka jen pro plavce. Pro malé děti a neplavce nevhodné. Čistota vody a teplota ideální. Často však velké vlny a divočejší příboj. Pro plavce žádný problém. Lehátka a slunečníky za poplatek - nejsou součástí hotelových služeb. Nabídka vodních sportů je na navazující městské pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Obchody všude kolem, různé trasy procházek. Regionálním vlakem jedoucím podél pobřeží je snadný přístup do Barcelony a jiných zajímavých přímořských letovisek. Kdo má aktivní přístup k poznávání místa pobytu - ideální!. Pro pasívní cestovatele mají delegáti cestovek připraven nepřeberný počet výletů.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Super dovolená! A co už jsme toho sjezdili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání