Napsat recenzi

Do tohoto hotelu již nikdy !!!

Recenze hotelu 4R Miramar Calafell Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Calafell)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 55 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V hotelu jsme byli ubytováni 7 dní v červenci 2023. Na dovolenou jsme jeli 4 osoby. Já s manželem a syn s 10 letou vnučkou. Ubytovaní jsme byli v pokojích naproti sobě, což bylo celkem příjemné. Už při příjezdu musíte plati pobytovou taxu. Nemáte drobné, žádný problém, ale nazpět peníze nedostanete. Postel jsou pohodlné, jak už tu někdo psal a tím vše dobré končí..V synově pokoji nefungovala 4 dny klimatizace. Uklízečky to věděly a byly polité potem i při uklízeni a nic se nedělo. Na balkonech ani nikde jinde se nedají usušit plavky ani ručníky. Není tu sušák ani žádná šňůra na prádlo a ani se nedá nikam připevnit. Balkon je ze skla a železa a zábradlí kulaté, ze kterého vše uklouzne dolů. Program All inclusive spočívá v tom, že máte nárok na snídani , oběd a večeři. Rozmezí od oběda 13 hod. do večeře od 19.30 hod. je velmi dlouhé. V této mezeře si můžete dát pití a smažené svačinky ( hranolky, hamburg, pizzu a brambůrky nebo párek v rohlíku) samé nezdravé věci. Zeleninu a ovoce si musíte koupit mimo hotel. Zákusek nebo sušenky si musíte také koupit mimo hotel. Měli by jste také umět španělsky, poř. francouzky protože u baru si jinak neobjednáte to samé, jako Francouzi nebo Španělé. U baru je nepříjemná žena jménem Olga, která dělá, že vás nevidí nebo na vás začne křičet, že vám dala něco na co nemáte nárok a že to bude muset zaplatit ze svého. Dělá se tu velký rozdíl mezi Čechy, Slováky a ostatními. Češi ani Slováci tu nejsou vítáni. Nesmí chodit se sklem ke stolu ven, ale Francouzi a Srbové mohou. Co se týče stravy, tak malý výběr jídel - masa a příloh. Palea připálená a to vždy. Strouhaný sýr buď nebyl vůbec nebo pěkně se táhnoucí. V restauraci smrad z grilování. Terasa je jen pro platící z venku. Někdy ke snídani smradlavé klobásky. Několik dnů po sobě. Pak z nich uvařili fazolovou polévku, po které jsem dostala křeče do břicha.

Moře také nic moc. Každý den velké vlny. Pláže narvané. Promenáda plná korzujících lidí. Nekoupíte zde ani pohled, jen samé věci, které ve vnitrozemí už nikdo nechce. V podchodu k nádraží se snažila skupinka lidí okrást syna. Celkový dojem byl velice špatný. Sem už nikdy a nikomu bych to ani nedoporučila

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel není pro lidi, kteří se chtějí každý den koupat - není kde sušit prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

V restauraci milá obsluha u baru katastrofa.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Odtrpěli jsme si za naše peníze dovolenou, na kterou jsme dlouho šetřili. Jestli si myslíte, že můžete něco reklamovat, tak vám cestovka napíše, že ona nic neporušila a co by jste chtěli v tříhvězdičkovém hotelu. Cestovali jsme s CK ***.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

jarka: Recenze z 3.8.2023 je schovaná za neaktuální - 3. 8. 2023 19:02

Dala jsem dnes 3.8.2023 na internet aktuální recenzi na tento hotel. Redakce ji schovala za daleko starší. Proč? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání