Napsat recenzi

Krásná dovolená na klidném místě

Recenze hotelu R2 Bahia Design Playa Hotel & Spa **** (Španělsko - Fuerteventura - Tarajalejo)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 451x
Recenze se líbila: 426 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou bychom shrnuli jako báječnou. Skvěle jsme si odpočinuli a bylo to nad naše očekávání. Místo je pěkné, udržované, koupat se tam dá. Hotel je krásný, nový, moderní s příjemnou obsluhou. V hotelu jsou dva venkovní bazeny, dva bary, diskotéka, dva malé krámky, tématické večery. Součástí hotelu je i wellnes a spa, sauna a vířivka se dá využívat bezplatně. Součástí je také fitness, tam jsme nebyli.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování přesně dle recenzí a fotek na tripadvisoru. Každý pokoj je stejný. Měli jsme pokoj s výhledem na moře v klidnější části hotelu, byli jsme moc spokojeni. Úklid a výměna ručníků každý den. Jakákoliv jiná přání byla splněna hned nebo následující den.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Pestrý výběr stravy. Vybere si opravdu každý. Skvělé snídaně až do 10:30, bohatý bufet u obědů i večeří. Jídlo výborné. Skvělé zákusky. Snack ve formě pizzy a zeleniny hned po obědě. Pití alko i nealko po celý den na barech. Voda se dala natočit do kelímku nebo do svojí pet lahve. U pet lahví byl ale největší problém - při příjezdu jsme dostali dvě do lednice,pak už žádné. Voda se ale dala koupit v miniobchodě v hotelu nebo ve městečku ve Sparu, asi 200 m od hotelu. Případně si člověk vzal kelímky na pokoj. Vyřešit se tedy dalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Služby v ceně - 1 x návštěva spa - při příjezdu jsme na recepci obdrželi až 8 x vstupy do spa - bylo ale zbytečné, protože spa bylo stejně po celou dobu pobytu zadarmo - recepční ve spa vůbec nehlídali, který pokoj přišel. Služby hotelu - program na každý den, ne úplně dle očekávání,ale snažili se. Animační tým výborný. číšníci příjemní, číšníci na barech fantastičtí, recepční až na několik vyjímek arogantní. Celkově se personál hotelu snažil. Akorát v jídelně neuměli anglicky a ani se nesnažili, je třeba se na to připravit.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž s černým pískem, kamenitá. Ale koupat se dá, nejsou skoro žádné vlny. Moře nebylo tak studené jak jsme čekali, pěkných 22 stupňů, což při venkovní teplotě 30 - 34 stupnů ve stínu bylo příjemné. V moři plavou malé rybky a u kamenitého pobřeží jsou ježci. Dále od hotelu směrem na na pravo na jih je pak na pláži už jen písek i lepší přístup do moře. Celkově je ale pláž slabá ve srovnání s ostatními na ostrově. Je dobré si půjčit auto a objet si Jandii a na severu Coralejo a ostatní bílé pláže. Na ostrově je také zoo s botanickou zahradou a aquapark.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je zapomenuté vesničce,takže okolí nic moc. Nám to ale nevadilo, vzhledem k tomu, že jsme si vybrali opravdu krásný hotel, jehož zázemí bylo dostačující a půjčili jsme si na dva dny auto a ostatní pláže a zajímavosti jsme si objeli sami. CK nabízí také řadu výletů.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Nám se dovolená moc líbila. Byla nad naše očekávání. Šéf hotelu je super pán ve středních letech a snaží se, aby tam vše klapalo. Personál je příjemný a veselý. Vybavení je dostačující. Pokud chytíte skvělé letní počasí jako my, bude to opravdu skvělá dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Fuerteventura - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání