Napsat recenzi

Moře krása hotel hrůza

Recenze hotelu TAO El Cotillo Apartmány *** (Španělsko - Fuerteventura - El Cotillo)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 201 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled na pláž Výhled na pláž
  • Výhled cestou k moři od budovy A Výhled cestou k moři od budovy A
  • Na slapadle dojedete i do této krásné zátocinky Na slapadle dojedete i do této krásné zátocinky
  • Nádherné skalnaté pláže s průzračnou vodou kousek od hotelu Nádherné skalnaté pláže s průzračnou vodou kousek od hotelu
  • Nad pláží vesnička Nad pláží vesnička
  • Naše pláž z pohledu z moře Naše pláž z pohledu z moře

Mým největším zklamáním byl hotel a jeho služby, na jídlo si stěžovat nemohu ani v nejmenším, a to jsem velký jedlík a vždycky jsem si vybrala Jen maso udělat na 100% v tomto hotelu neumí. Co je spíš k nevíře, že v rámci all inclusiv nemáte nárok na balenou vodu a rovnou zapomeňte že si vodu načepujete do pet lahve☝️ V tomto hotelu je to zakázané a připravte se na to, že vodu na pokoj si budete každý den pěkně kupovat jak k moři na pláž tak na noc na pokoj . Cestou od hotelu k moři jsou silně cítit fekálie u budovy A , po celý pobyt , budete kolem toho smradu chodit na pláž i když budete umístění do budovy B. Ovšem budova B je taktéž tragická, v pokojích je cítit zatuchlina , na balkoně nebudete mít ani stolecek no prostě děsný na hotel kategorie 3+. Za cenu kterou jsme zaplatili za 2+ dítě 90tis na 11.dní tedy očekávám lepší služby a vodu součástí kvality služeb připravenou na pokoji . CK by se měla stydět ☝️ V popisu je také psáno lednice za poplatek , což z našich cest považuji že lednice na pokoji bude a cokoli z ni vezmu zaplatím , no tak omyl lednice není nikde na pokojích a opravdu za poplatek vám ji přinesou. Po příjezdu jsme hned zaplatili 59 euro pobytovou taxu / o té jsme věděli / a pak už jsme jen stále něco platili. Velice komerční hotel který je ale zase na druhou stranu umístěny nad jednou z nejkrásnějších plážích Menorci. Lehátka a slunečníky 17 eur na den tak si vemte ručník a paraple. Při našem putování Menorcou kdy jsme si půjčili auto jsme navštívili dost pláží /Son Bou, Cala mitjana atd ,věřte že ta u Vašeho hotelu je božská. Ciutadella Vás okouzlí co se ještě hotelu týče musím dát palec nahoru za bazénové vyžití , děti se tu vyblbnou a animační tým byl také skvělý. Menorca je úžasný místo , já už ale nikdy do tohoto hotelu nepojedu ale na Menorcu se vrátím.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje malinké , až abnormálně. Viděla jsem pokoj kde byli 4 lidé a děti spali na palandach ve stísněnem prostoru ‍♀️ Smrad, zatuchlina za mě hnus . Pokud bych měla zaplatit mnohem nižší cenu za toto ubytování člověk sklopi hlavu a mlčí . Ale za pomalu 100 tis toto ??? Drzost CK !!!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Vždy si vyberete za mě jidlo spokojenost ,

Maso v tomto hotelu moc neumí vždycky bylo zvejkací , ale výborné saláty a jiné vám to vynahradí .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu je staré , ale budiž i přes opryskané dveře si myslím že mít v hotelu stolek byť třeba malinký na balkoně u dvou Židliček by bylo vhodné. Rozhodně nechtějte pokoj 3075 kde v noci silně Hučí turbíny z klimatizací měli byste hlavní přímo na střeše nad sebou .

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Nádhera , krása , budete okouzleni

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Není v okolí pěšky moc kam se vydat , nákupní středisko kousek od hotelu je docela prima ale každý večer se vám tam asi chtít nebude . V Comes Noves se mi líbil malý zábavný park pro děti opravdu malinký ale zabavilo nás to

Auto si půjčte hned v Rent car vedle hotelu příjemná Pani ceny dobré. V Ck přemrštěné jako všechno v tomto hotelu za služby .

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel poměr cena - kvalita / strašný

Pláž není součástí hotelu a ta je božská

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Fuerteventura - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání