Napsat recenzi

Checkin Pineda

Recenze hotelu Ceckin Pineda (Španělsko - Pineda de mar)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 122x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zaměstnanci hotelu se snaží, jinak žádné +

Ubytování 

Menší, ale čistý pokoj s TV, tichý hotel, na pláž mi to trvalo cca 15 min. Klimatizace není ani za příplatek...

Strava a stravování 

Otřes. Polopenze i večeře. Vajíčka, uzenina, hranolky. Žádné ovoce, jogurty k snídani. Staré pečivo. Vše co se nesnědlo k večeři bylo opět k snídani (včetně hranolek, vajíček, párků) atd. K snídani sušenky, neustále ty samé. Poslední dny jsem se jen koukli a dali si jen kávu k snídani, meloun k večeři. Přijdete-li na jídlo později, je větší možnost čerstvého jídla, ale zase čekáte na příbory, talíře, sklenky, místa u stolu...

Vybavení, služby a personál hotelu 

Z bazénu jsme měli všichni vyrážku. Po té, co jsme viděli kolik tam každý den zaměstnanec vylévá chloru, jsme v něm nebyli. Jinak zaměstnanci se snaží, hlavně číšníci, uklízečky... Je zde také možnost půjčit si kolo na 30 min. a také kajak, dále u moře pro děti skákací hrad v ceně. Na pláži, či spíše v moři, skvělá věc, kde se vyblbnou všichni

Okolí hotelu 

Cca 15 min. k moři, 5 min. do centra. Tedy jediné ulice s obchůdky.

Celkový dojem 

Sem již nikdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Španělsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání