Napsat recenzi

pobyt srpen 2014

Recenze hotelu Puente Real Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Torremolinos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 425x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel rozhodně neodpovídá 4 hvězdičkám, je to tak průměrné 3 hvězda. Společné prostory hotelu vyklimatizovány na nepříjemnou zimu.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Bydleli jsme v hlavní budově, na pokoji dvoulůžková postel šíře 140 cm! (prý je to ve Šp. standart), jeden společný polštář podélného tvaru, ze kterého nás bolelo za krkem. Každý den úklid pokoje, měněné ručníky, klima zdarma. Na balkoně nepohodlné malé plastové židle s nízkým opěradlem, pod okny neustále hučely ventilátory, neustálý hluk z provozu hotelu (zásobování, popeláři...), boční výhled na moře ze všech pokojů.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme all incl. Jídlo průměrné, každý den ryba, velký výběr ovoce a zeleniny, koutek pro vegetariány a pro děti. V restauraci nápoje do skla, u bazénu do plastových kelímků. Káva z automatu nepitelná, dobrá akorát ta u baru v hotelu, ten otvíral ale až v 12:30. Nanuky celý den u bazénu pro všechny. Občerstvení u bazénu hranolky, toasty, mražená pizza (2 druhy), kuřecí špízy - jedlé možná tak ty hranolky. V jídelně u příchodu na oběd a večeři odškrtávali na kartičce příchod, nedalo se sem vrátit třeba pro ovoce. Do jídelny nepouštějí v plavkách.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

V hotelu u baru plastové židle a stoly, v jídelně staré židle s koženkovým potahem. Ráno na stolech papírový ubrus, k obědu a večeři pouze prostírání. Pravda, někteří hosté se chovají tak, že asi ani nic jiného by nebylo praktické. Personál příjemný, snažili se.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Asi jsme měli smůlu, ale celý týden bylo moře špinavé!!, poměrně chladné, celý týden foukal poměrně chladný vítr. Pláž hned před hotelem, oddělená silnicí s mírným provozem, pláž široká, prostorná, dost lidí a přesto spousta místa pro všechny. Možnost ležet na trávě pod palmami (malinká oázka), slunečník a lehátka za 8 €, místo pro vlastní lehátka a slunečník bez problému.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel je na okraji střediska, u hotelu 2 bazény se spoustou lidí, již v 8:30 obsazena skoro všechna lehátka a jedno vedle druhého bez mezery,

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Velké zklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání