Napsat recenzi

Hotel Barracuda

Recenze hotelu La Barracuda Hotel *** (Španělsko - Andalusie - Torremolinos)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cena odpovídá kvalitě :-) V tomto hotelu jsem byla již potřetí a mám pocit, že se služby jen zlepšují, dobré jídlo, čisté pokoje, příjemný personál, pěkné okolí.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Skvělé, vždy se nám podařilo dohodnout pokoj, který jsme chtěli, každý den probíhá úklid pokoje, výměna ručníků taktéž každý den. Lépe je být na straně do ulice, neb probíhá každý večer animační program na straně k bazénu a je poměrně hluk z těchto akcí.. Z obou dvou stran je výhled na moře :-) Na pokojích téže klimatizaci a za poplatek i lednice, kterou doporučuji, 2EUR na den.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně trošku stereotyp, ale nají se každý, pečivo, vše bagetového typu, klasický chléb nečekejte, dopékané pečivo, salámy a sýry, marmelády, med, ovoce, musli, jogurty, káva, čaj, džusy typu Tang, obědy nebo večeře rozmanitější, každý den rybička :-), masa, saláty, brambory, zelenina čerstvá i vařená, těstoviny dezerty, zkrátka velký výběr, pití si k obědu nebo večeři platí každý sám, pivo a limo 1,50EUR

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Počet hvězdiček odpovídá kvalitě, na každém pokoji klima, TV, čisto, každý den probíhá úklid pokojů, výměna ručníků, pokoje jsou skvěle odhlučněné, neslyšíte nic z vedlejších pokojů, každý pokoj má balkon, personál ochotný, slunečníky a lehátka u bazénu tento rok zdarma, tráva kol bazénu, dá se krásně ležet i bez lehátka.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž čistá, pozvolný vstup do moře, lehátka a slunečníky za poplatek, cca 4-5EUR za 2 lehátka. Teplota moře jak kdy, loni jsme byli v srpnu, krásně teplé, letos konec července, poměrně chladné, ale dá se :-) Od hotelu přeběhnete promenádu a jste na pláži, skvělé umístění.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Skvělé. Možnost různých výletů, kam se dostanete po svých a nemusíte se bát, že se ztratíte, kousek od hotelu, cca.10min.chůze , podmořksý svět, 35min.chůze do Selwo Delfinaria, každý den program od 11.00, 25min.chůze do centra Torremolinos, pěkná procházka pro promenádě, Aquapark, krokodýlí park, zábavný park pro děti, no možností je spousty, info přímo na místě, spousta letáků v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Třetím rokem jsem navštívili tento hotel a už teď víme, že příští rok pojedeme zas :-) Okolí i hotel krásně čisté, rozmanitost výletů, skvělé služby delegáta, slunce každý den, pohoda. I sportovci si přijdou na své, pobřeží lemuje 7km promenáda, kde se dá výborně běhat nebo jezdit na kolečkových bruslích, nejlépe však po ránu, jinak se tam pohybuje dost lidu :-) Restaurace a obchůdky rozesety všude, v centru Torremolina větší obchody. Hned vedle hotelu je"cestovní-spíše výletní" kancelář, kde se prodávají vstupenky na podmořský svět, delfinárium, krokodýlí park, aquapark apod., které jsou cca o 4-5EUR levnější, než přímo na místě. Sami jsme tímto ušetřili za týden tak okolo 40EUR :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání