Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Hotel Barcelo Isla Canela **** (Španělsko - Andalusie - Isla Canela)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 43x
Recenze se líbila: 250 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zcela splnila očekávání, lokalita nabízí i poznávací variantu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Dobře vybavené a čisté pokoje s dostatkem úložných prostor a denním úklidem, pokud si ho budete přát. Při ubytování v pokoji s nejmenším balkonem bez instalovaného sušáku je dobré vzít si s sebou alespoň 1 šňůru s kolíky, všechno mokré prádlo do koupelny nerozvěsíte a ze zábradlí venku ho může strhnout vítr. Jediný nedostatek představovala rozbitá přistýlka, která byla postřednictvím delegátky vyměněna.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Výborná středomořská strava, vynikající zákusky, nabídka čerstvých džusů i různých druhů mlék. Pokud vyžadujete místo ryb a mořských plodů pizzu, uzeniny, hranolky a vejce, i ty jsou v denní nabídce. Snad jedině snídaňová káva z automatu není moc dobrá. Ocenili jsme připravenou pozdní večeři po příletu, balíčky na výlety i nabídku koktejlů u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Kromě recepce jen lámaná angličtina, ale domluvíte se a personál je vždy usměvavý a ochotný. Všechny prostory čisté, k bazénu nemusíte vstávat brzo ráno kvůli lehátku se slunečníkem, i uprostřed sezóny jsme místo vždy našli. Kolo, loď ani auto jsme si nepůjčovali, placené tenisové kurty a půjčovna různého sportovního vybavení. Pro děti během dne i večera u bazénu programy, pro dospělé cvičení s animátorem a každý večer nějaké malé hudební vystoupení. Hudba je živá, španělské rytmy, vše příjemné, nevtíravé a na rozdíl od jiných destinací protivně neřve a neduní celou noc, když potřebujete spát a nebaví vás diskotékové odrhovačky. Je fajn, že aspoň někde pochopili, že zábava nemusí být jen bezduchý kravál a na dovolenou nejedete proto, abyste polovinu nocí vibrovali se špunty v uších...

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Písčitá pláž jen přes silničku za hotelem, prostorná, nepřeplněná, voda teplá, vlny mírné. Díky značnému kolísání během přílivu a odlivu je moře většinu času dost mělké, lokalita je asi nejvhodnější pro rodiny s dětmi, dobře si zde ráno zaběháte i na boso. Lehátka se slunečníky za vyšší poplatek, restaurace a sprcha na vstupu. Poměrně čistá, odpadků minimum, uklízí se, nikde, ani na ulicích nás neobtěžovali volně pobíhající psi nebo toulavé kočky.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Palmový ráj, úpravná zavlažovaná exotická zeleň, čisto, slušní lidé, včetně malých dětí, které Španělé milují a všude je berou s sebou, přesto ani velmi malé děti nejsou protivné ani uječené. Poblíž několik obchodů, restaurací (při all inclusive nevyužijete) a stánků se suvenýry, černoška nabízející copánkové účesy aj. Bankomat s nevýhodným kurzem směny asi 100m, raději jsme si došli po cyklostezce do nejbližšího městečka Isla del Moral, kde byla směna o polovinu levnější. Poblíž, opačným směrem ještě hezké malé město Ayamonte.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Příjemná destinace, fungující služby, velmi ochotná delegátka i průvodkyně, vydařené počasí. Skvělou možností jsou výlety po Andalusii, rozhodně můžeme doporučit námi navštívený Gibraltar a Sevillu. Vedro se dá přežít, možnost nákupů nebo jen pořízení několika pěkných suvenýrů, úžasné památky a botanici také zajásají. Škoda, že se toho nedá stihnout víc...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání