Napsat recenzi

Tento hotel už nikdy více!

Recenze hotelu Palia La Roca Hotel *** (Španělsko - Andalusie - Benalmádena)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 638 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Roh vany Roh vany
  • Vytrhané zásuvky Vytrhané zásuvky
  • Pláž před hotelem Pláž před hotelem
  • Pláž na Tarifě Pláž na Tarifě

Pokoje v nezrekonstruované části, kde jsme byli, jsou opravdu odporné. Jídlo bylo vynikající, ale čistota nádobí žádná. Personál neochotný, každý večer hlučné animace až do půlnoci. Za celých 12 dní našeho pobytu hrála každý večer stejná hudba.

Ubytování  průměrně (2/5)

Přilétali jsme v noci. V hotelu nás všechny ubytovali ve zrekonstruovaných jednolůžkových pokojích bez omluvy. Druhý den nás přestěhovali do ,,lepšího" s neochotou delegátky. Bylo nám zamlčeno, že se hotel dělí na dvě části - zrekonstruovaný/nezrekonstruovaný. Samozřejmě do té zrekonstruované části ubytovávají především váženou klientelu tohoto hotelu, a to Francouze. Pokoje jsou přímo odporné a to včetně koupelny s plísní. Měli jsme neregulovatelnou klimatizaci nastavenou pernamentně na 22°C, která v půlce pobytu zamrzla a začala nám z ní téct voda. Opravář přes urgence nedorazil, museli jsme jí provizorně opravit sami. Ani čeští sousedé neměli individuální klimatizaci, jak je slíbeno. Delegátka zamlčela cestovce, že jsme jí na to upozorňovali, ačkoli na to máme svědky.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jídlo vynikající, každý den obměna. Ovšem čistota nádobí byla do nebe volající. Jednoho rána jsem si dala k snídani majonézu, ačkoli se k snídani nepodávala. Ups a že jí nebylo málo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

V pokoji je malá televize s pár programy. Lednička je za poplatek a upřímně, v červenci bez ledničky s polopenzí je to katastrofa. Uklízečky chodili každý den, to musím pochválit. Animace jsme nevyužili - nesoudím. Personál hotelu je neochotný, dokonce nás chtěli vystěhovat a nenechali si vymluvit, že si spletli datum, ať se podívají do papírů. Neustále samé problémy. Jediní animátoři byli příjemní. Bazén je otevřen od desíti ráno do osmi večer.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Doporučuji půjčit si auto a zajet na pláže poblíž Estepony. Cca 60 km. Není tam ani noha, jsou nádherné a písečné. Ani pláže v Benalmadeně nejsou špatné, jen je to hlava na hlavě. Ale s tím musí člověk počítat. Přes léto se tam údajně vyskytují medúzy. My měli štěstí a zahlídli jsme dvě medúzy až poslední den naší dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Benalmadena je rušné město. Určitě doporučuji mladým a lidem, kteří se nechtějí nudit a jentak plácat u moře nebo u bazénu. Poblíž je obchod se základním zbožím, ale my jsme se celou dobu pohybovali autem, takže nebyl problém zajet ani do Lidlu. Od hotelu se jde podchodem na krásnou promenádu, po které se dá dojít až do přístavu.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Costa del Sol miluji, ale hotel nám dovolenou hodně zkazil. Nebýt zapůjčeného auta (10 dní cca 7500 s poj.), tak by to nestálo za nic. Hotel silně nedoporučuji, ale Costa del Sol ano. Loni jsme byli ve Fuengirole (což je kousek vedle) a doporučuji spíš tuto oblast pro pobyt. A co se týče výletů od cestovky - nevyplatí se to a to opravdu hodně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání