Napsat recenzi

Slovinsko - Vila Park

Recenze hotelu Vile Park Hotel *** (Slovinsko - Obala in Kras - Portorož)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 793x
Recenze se líbila: 721 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená měla slabé stránky, ale nakonec jsme byli spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování se nám nelíbilo, z důvodu umístění pokoje. Měli jsme pokoj hned v přízemí vedle schodiště, kudy stále chodili rekreanti. Byli jsme si vědomi, že jsme vše zařizovali na poslední chvíli, ale tohle bylo hrozné. Jinak pokoj odpovídal kategorii ***, byl čistý, ale je vidět, že je to již starší budova.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava byla moc dobrá a bylo jí dost. Do hotelu Histrion chodilo hodně rekreantů na stravu, takže bylo stále velmi plno a chvílemi byl problém najít volný stůl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Animační programy jsme moc nesledovali, protože nás nebavili, ale byly asi 2x zajímavé, jinak je to spíš zaměřené pro starší klientelu a děti máme velké, takže programy pro děti jsme nepotřebovali. Co jsme si ale stačili všimnout, bylo to každý den dost stejné. V areálu jezdí celý den vláček, mezi Piranem a Portoroží, což je příjemné. Překvapilo nás, že obsluha v některých barech má dost času než vás obslouží.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je betonová, kdo chce může si půjčit lehátka asi za 5 euro, ale není to nutné. Moře je moc pěkné, čisté, ale s kameny a brzo hloubka. Občas připlave tráva, ale na to jsou plavčíci vybeveni a hned jí čistí. Jsou tam i medúzy, naštěstí jsme s ní neměli kontakt. Výborné je při nepřízni počasí možnost navštívit krytý aqua park Laguna, kde jsou bazény a atrakce pro děti. koupání se nám moc líbilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu bylo pěkné, obchody jsou též v pořádku, pouze si musí člověk uvědomit, že ceny jsou v eurech. Udělali jsme několik výletů, všechny byly zajímavé - jeskyně, obec Lipice s hřebčínem - doporučuji, soliska atd. Vše bylo moc zajímavé a Slovinci jsou ocotní a milí.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Slovinsko je moc hezká země, jsme rádi, že jsme jí navštívili, poučení pro nás, příště řešit dovolenou včas (tentokrát byly komplikace a dřív to nešlo), aby nás nečekalo pokud možno žádné nepříjemné překvapení jako tentokrát. Ono je tam také málo Čechů, tak možná lepší bydlení mají pro Němce a Rusi, kde si možná nedovolí je ubytovat, tak jako nás.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milena: poznávací zájezd - 26. 4. 2017 9:48

Slovinsko je krásná země, čisto.ochotný lidé, to se jen tak nevidí. I jsem porozuměla jejich řeči, což je velká výhoda, když člověk umí jen svůj rodný jazyk. Strava byla vynikající, neskutečný výběr specialit, ryby, všechny druhy masa, hodně zeleniny jak čerstvá tak i orestovaná, různé dipy, oleje, sladké dortíky, pyré, spoustu ovoce, ke každému jídlu voda a 2 dcl vína dle chuti. Dovedla bych si tu představit i žít. Jsem okouzlena. Tahle dovolená zůstane dlouho v mých vzpomínkách a určitě ji navštívím znovu. Všem vřele doporučuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obala in Kras - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání