Napsat recenzi

Podruhé ve Slovinsku

Recenze hotelu Vile Park Hotel *** (Slovinsko - Obala in Kras - Portorož)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 693x
Recenze se líbila: 631 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po dvou letech jsme se zase s rodinou vrátili do hotelu Histrion, kde jsme strávili příjemnou a pohodovou dovolenou. Co se týče hotelu a jeho služeb, jsou na vysoké úrovni. Oceňuji profesionalitu personálu os recepce, přes pokojské až po obsluhu v hotelové restauraci. Tento hotel může jen doporučit - ať už se sem vydají rodiny s dětmi, senioři nebo lidé co potřebují nabrat síly do dalšího celoročního shonu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Paní pokojská každé ráno vyměnila všechny ručníky (ať použité tak i špinavé), po třech dnech měnila povlečení, uklizeno bylo perfektně...

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně i večeře byla formou bufetu, výběr byl velmi široký. Od BIO produktů a potravin pro "DIETÁŘE" přes místní speciality a ryby po klasiku. Vybere si opravdu každý...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení hotelu odpovídalo 4* hotelu, služby na skvělé úrovni. Co možná my Češi moc neoceníme je sice wifi na pokoji, nicméně připojení je na heslo, které dostanete na recepci a jeden den stojí2 EURA. Jinak internet zdarma najdete v hotelové hale. Hold nemusíme být online všude...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V hotelu je komplex bazénů se slanou vodou, v jedné části plavecký bazén a výřivky, na druhé straně tobogán, bazén pro děti a bazén s divokou řekou...Lehátka u bazénu zdarma, je jich dost, před hotelem vstup do moře, někde je pozvolný vstup, jinde žebřík do moře. S vodními atrakcemi je to trochu slabší, ale jsme u moře, ne v aquaparku...

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Z hotelu se dá vyrazit do luxusního zábavního Portorože - asi 1 km, jezdí taky vláček, autobus nebo podél pobřeží krásná procházka. Na druhou stranu se dostanete po 2 km do kouzelného Pirana, s malým přístavem, úzkými uličkami a nádherným výhledem... Jinak je také zajímavé navštívit Piranské solné plantáže - tady se z mořské vody zpracovává sůl.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jak před dvěma lety tak i letos mě tato dovolená nezklamala a určitě se tady s rodinou ještě několikrát vrátíme....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obala in Kras - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání