Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Penzion Kalinka (Slovensko - Západní Slovensko - Partizánske)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 494x
Recenze se líbila: 718 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Tam už nikdy!!! Nechala jsem se zlákat nabídkou do termálů a nabídku přijala.Výsledek byl šílený!!!! Všude špína, na pokoji OTŘESNĚ vrzající postele, takže kazdé naše otočení probudilo celý pokoj. Navíc žádná zvuková izolace mezi stěnami!! Ať jste šli na záchod, sprchovat se, nebo když si ve vedlejším pokoji povídali!!! Nejvíc jsme se pobavili nočním stolečkem s lampičkou, ke které chyběla zásuvka!!! Na chodbě nesvítila světla, kytky byly úplně suché!!! A temály??? Jeden bazének tak 10x10m, ze tří skluzavek funkční jedna, a vířivka taky nefungovala. Navíc ze 4 sprch netekla ani je a o fénu se vám může zdát!!!

No prostě bída a za velmi vysokou cenu (2dospělí, 1 dítě + snídaně 65 Euro na jednu noc!!!!!) Vyahněte se tomu obloukem!!!

Ubytování  průměrně (2,2/5)

katastrofa, popsala jsem to v úvodním shrnutí!!

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

všechno staré, maldá paní recepční se sice snažila, ale válcovala to tam uklízečka, která si myslela, že je středem světa!!! Všude špína a smrad!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Už niky, raději se tomu obloukem vyhnu a vy to udělejte také!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

zuzana: oponujem - 3. 9. 2012 11:46

môžem oponovať tejto pyni..cena za osobu na noc je23eur aj s ranajkami za25 aj s welnnesom,takže ak sa ubytujete vedla v kupeloch,tak tam je to60eur na osobu,je pravda akurat že vrzgaju postele,špina na izbach nie je..bola som tam ubytovana,je tam čistučko. nam sa celej rodine páčilo,nakolko vstup do bazenov stoji na celý den4eur do wellnes,vedla stoji15eur na3hod reagovat

lukas: Zuzana je majitel - 29. 8. 2015 20:39

chvalit tento ryhak zvany penzion moze len vypatlany idiot. Tipol by som, ze pozitivne komenty pise sam majitel, nakolko to vypatlany idiot je. Ja som tam bol raz a aj to som sa hned zdekoval, nakolko v koncentracnom tabore som ubytovany byt nechcel reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání