Napsat recenzi

silvestrovská katastrofa 2013-2014!

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 398x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po mnohoročných skúsenostiach našej partie so Silvestrami na Slovensku - v Regii to bola hotová katastrofa, taká, že to musím napísať a iných varovať. Povedali nám, že začiatok je o 19,00, ale čakali sme vyše hodiny, lebo to nebolo nachystané. Ako ďalšie privítanie nás na začiatku riaditeľ hotela vyšetroval, ako a kedy sme kto zaplatili, tvrdil, že niektorí neposlali peniaze na účet a dokazoval to, že nám predčitoval z mobilu SMS o pohyboch na účte:-( namiesto toho, aby si to pozrel sám na pohyboch v banke. Za 35 € ma osobu sme mali jednu malú plastovú fľaštičku minerálky z Lidlu, malé predjedlo so šunkovým salámom, hlavné jedlo nič moc, polku sedmičky fľaše bieleho vína na osobu, zákusok a kapustnicu po polnoci. Šampanské na prípitok nebolo, to sme ešte nikde za tie peniaze nezažili. Dokonca nám odmietli vymeniť 2 fľašky bieleho vína za červené, lebo pán riaditeľ to nedovolil! Museli sme si ich teda extra kúpiť, rovnako aj šampanské. Večerný tanečný program bol o ničom, 2 hudobníci na celý večer buď hrali naživo samú starinu, alebo pustili otrepané odrhovačky a sedeli si pri svojom stole. Aj keď sa čašníci snažili, nemohli nijako prebiť ten okrádačský prístup manažmentu hotela k hosťom. Nikdy viac! Vhodné jedine pre človeka, ktorý sa chce za svoje peniaze kvalitne naštvať. Celé to bolo hodno tak 10 €.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Naštastie, neboli sme tu aj ubytovaní!

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

ako píšem hore, za svoje peniaze sme dostali čosi desné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

personál sa snažil, ale čo z toho, keď ostatné bolo celkom nanič, najmä zo všetkého priam kričalo:náš zákazník = náš zdroj na ošklbanie

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Bojnice sú čarovné mestečko, aj kúpele sú veľmi fajn s príijemnými službami a krásnym parkom, veľmi fajn je vnútorný horúci bazén v LD Baník, majú aj vonkajší - nové zrekonštruované. Služby v iných reštauráciách chválime. Bojnický zámok je nádherný a odporúčam ho vidieť aj v noci.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

strach a hrúza Silvester, vedenie hotela to vedie tak, že naše nohy tam už nevkročia a budeme všetci toto posolstvo širiť, nech sa aspoň iní nepopália.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 39
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání