Napsat recenzi

Příjemně překvapeni

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 304x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 2
  • krásné přivítání krásné přivítání

Jeli jsme s obavou,podle recenzí,projeli jsme toho dost, ale chtěli jsme vyzkoušet.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje čisté,pohodlné,akorát, jak někdo psal, když byl v létě, to vedro v pokoji, na spaní, to jediné by mi asi vadilo.Jinak, nejedu na dovolenou a gor s ubytováním na hotelu, abych na něm seděla,že.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Snídaně, chtěla bych vidět, jak se někdo doma takhle stravuje, hromady a hromady jídla,chlapi se teda nacpou k prasknutí.Večeře,kdo je zvyklý se cpát na večer, tomu to nestačí,nám to stačilo.A kdo si stěžuje na pití k večeři, panebože, tak si koupím to pivko, ne?Ti nespokojení, ať si tedy zkusí , ubytovat se v městě v luxusním hotelu,ze slevomatu by jste chtěli asi vše zadarmo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Personál velice ochotný,milý,na recepci bareček,možno koupit pití, děti mají vyžití i psi.

Krásná jídelna,recepce, dekorace.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

z 6.patra nádherný výhled,kousek k termálům, všude posezení, kavárničky, restaurace,zábava

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Těšíme se na další rok, pojedeme i s dětma.Prosím Vy, kteří jste tak nespokojení, neobsazujte ,pak lidé, kteří se tam těší , nemůžou tam jet.Je zajímavé, jak je lidí nespokojených a hotel je pořád narván.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

venca: Reakce - 18. 10. 2013 19:46

Prosím vás co je to za větnou stavbu, to mi neříkejte, že jste z České republiky?, to vám snad překládal nějaký internetový překladač. "Prosím Vy, kteří jste tak nespokojení, neobsazujte ,pak lidé, kteří se tam těší , nemůžou tam jet.Je zajímavé, jak je lidí nespokojených a hotel je pořád narván" Recenze s podobnými větami typu "nejedu na dovolenou a gor s ubytováním na hotelu, abych na něm seděla´", anebo "chtěla bych vidět, jak se někdo doma takhle stravuje" sem prosím nepiště, to už jste sem psali několikrát v rámci svých manipulovaných recenzí, *** pane autor-řediteli vašeho "hotelu", když zaplatím cca 2000 kč. za jednu noc v té vaší noclehárně, tak mám nárok očekávat nějaký standart a služby, nemyslíte? reagovat

Jitka: Názor - 29. 11. 2013 23:50

Nemyslím, že by záleželo na větné stavbě, ať si každý vyjádří svůj názor jak umí a jak to cítí. Také jsme pobývali na tomto hotelu a žasnu nad zmínkou o ochotném personálu. To ledaže by ho od léta z gruntu vyměnili! Nejeli jsme na dovolenou přes Slevomat, ale s CK a při zmínce, že se jedná o hotel po rekonstrukci jsme opravdu očekávali běžný standart. Určitě bychom oželeli pokoje na kartu, proti klíčům nic nemáme, ale lednička v horkém létě je nepostradatelná ta chybí snad jen v turistických ubytovnách. A ty pidiumývadla- i ve vlaku jsou větší, vaničky ve sprcháči též nejsou nové, ale aspoň přetřené emailem, špinavé nejsou. Žaluzie, jestli vodorovné nebo svislé, to je fuk, hlavně kdyby byly. Šifónové závěsy sice působí esteticky, ale nezastíní. Manželé Gajdovi měli štěstí, vybrali si optimální termín(podzimní) pro pobyt v tomto hotelu, léto pokud nebude deštivé nedoporučuji a zimu s ohledem na stará netěsnící okna také ne. Hotel toho má opravdu ještě hodně co zlepšovat! Ale jste-li skromní, tolerantní a opatříte se příručkou asertivního chování pro komunikaci s personálem, klidně navštivte tento hotel v opačném případě zvolte pro pobyt v Bojnici penziony či ubytování v soukromí, které zde taky najdete. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání