Napsat recenzi

NIKDY VÍCE !!!

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 344x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Stručně řečeno - veliké zklamání !!! Hotel zdaleka neodpovídá 3* nejen vybavením, poskytovanými službami a už vůbec ne chováním personálu v čele s panem ředitelem Tvarohem. Tento pán je arogantní a vůči hostům naprosto neprofesionální, na četné a hlavně oprávněné požadavky hostů odpovídal stejnou větou: "co byste za tahle prachy chtěli !!! " Myslím si, že peníze, které tady hosté nechali, nebyly rozhodně zanedbatelné, vzhledem k tomu, že téměř všichni byli v důchodu a jak známo průměrný důchod v ČR není nijak vysoký a tito lidé si z těchto mnohdy podprůměrných důchodů odkládají stranou, aby si mohli zaplatit tento pobyt. A já, byť nejsem důchodce, bych si za takové peníze určitě představovala mnohem vyšší úroveň poskytovaných služeb.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje jsou malé, ale pokud tam člověk chodí jen přespávat tak dostačující. Jinak naprosto neodpovídá 3* vybavení. Chybí lednice na pokoji, televize byla nejmenší jakou jsem kdy viděla, okna stará dřevěná, nejdou dovírat, ještě štěstí, že jsme tu byli v červenci a bylo celkem teplo a moc nepršelo. To, že hned vedle hotelu probíhá stavba apartmanových domů nelze ovlivnit, ale za zmínku při potvrzování objednávky ze strany hotelu by to bylo dobré zmínit, neboť do brzkých ranních hodin až do večera nás rušil značný hluk z této stavby. Co ale ovlivnit lze byl neustále a velmi hlasitě štěkající pes zavřený v boudě na parkovišti hotelu, chudák!!!

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Strava - to byla jedním slovem hrůza. Snídaně každý den stejné, bez jakékoliv obměny, malý výběr, párky neměly s masem nic společného, a to co by si člověk rád dal, bylo jen prvních 10 minut a ti co přišli např. půl hodiny po začátku snídaní měli prostě smůlu, protože se většinou nedoplňovalo chybějící jídlo. Rohlíky staré minimálně 3 dny tzn. gumové cosi, byly také bohužel na denním pořádku. Ostatní jídlo naprosto bez fantazie, bez chuti a celkově hrozné. A co je zarážející, že v rámci zaplacené plné penze a ještě ke všemu v letních měsících, kdy teploty mnohdy sahaly k 25 - 30 stupňům, nebyl zajištěn pitný režim tzn. že ani k obědu nebyla k dispozici ani voda a na dotaz zda by nebylo možné toto nějak zařídit nám bylo panem ředitele sděleno , cituji : " ani náhodou, ať si každý koupí. Naprosto chyběla jakákoliv zelenina a ovoce za celý týden nebylo vůbec, byť jsme tu byli v červenci a všeho je touto dobou všude spousta.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení pokojů neodpovídá 3*, služby v hotelu snad ani hodnotit nelze neboť tam nic nebylo nabízeno a wellness v podání tohoto hotelu je parodie velmi špatné úrovně. Vířivka s velmi teplou vodou a špatným přístupem do ní, byl jen začátek. Sauny nabízené v létě při dosti vysokých venkovních teplotách nebyla také zrovna dobrá volba, rašelina bez jakéhokoliv efektu neboť neměla náležitou teplotu k tomu, aby měla ty správné účinky. Masáže byly jedinou procedurou, která se dala hodnotit kladně, ovšem jen v podání mladší paní masérky ( dovolím si takto hodnotit z důvodu toho, že pracuji jako fyzioterapeut a mám o těchto procedurách určité znalosti).

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,6/5)

Nemohu hodnotit, byli jsme tu v létě

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí až na stavbu velmi hezké a celkově Bojnice stojí za návštěvu, ale ne s ubytováním v tomto hotelu.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Velké zklamání !!! Nechápu jak někdo může podnikat v cestovních ruchu a podobných službách s takovýmto přístupem jaký jsme zažili zde na hotelu Regia. Určitě nedoporučuji ani nenáročnému turistovi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 39
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání