Napsat recenzi

Smutná realita

Recenze hotelu Penzion Baďo *** (Slovensko - Východní Slovensko - Stará Lesná)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 50x
Recenze se líbila: 250 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za požadovanou cenu absolutně nepřijatelné. Úroveň IV. cenové skupiny.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Špeluňky 3x3 metry, slibované rádio žádné, SAT TV pouze 4 slovenské programy.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně i večeře (4€+7€) velmi bídné. Jednotné menu. K snídani 4 plátky průhledného salámu nebo marmeláda, hrudka másla, pečivo a čaj. Večeře naprosto podprůměrné. Rozvařená rýže, blátivé knedlíky nebo nedovařené brambory a k tomu pokusy s masem začínajícího kuchaře, které nikde nenajdete. S prominutím humus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Arogantní personál, co se snaží z Vás vybrat poslední €.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Ne hotel, ale ubytovna se nachází obklopena cikánskými baráky, kde je rušno každý den až do rána.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Nevěřte fotografiím. Jídlo totálně podprůměrné, snídaně 4 průhledné plátky šunkového salámu s pečivem za 4€, k večeři vodová polévka a rozvařená rýže nebo nedovařené brambory s kouskem nepodařeně upraveného masa za 7€. Obklopeni cikánskými chatrčemi, kde vám do rána békají pod oknama místní rómové dovolené moc nepřidá. Majitel arogantní člověk, který si hostů absolutně neváží. Měsíc jsme měli zamluvený a potvrzený pokoj s výhledem na Lomnický štít, dostali jsme pokoj do cikánské ulice. Při námitce nám pouze sdělil "keď sa vám nepáčí, choďte domou". Pokoje kobky 3x3 metry, ptačí perspektiva na fotografiích dokáže zázraky. Při odjezdu na dotaz, jestli dostaneme slíbenou lahev vína dle poukazu nám bylo sděleno, že nejsou tak bohatí, aby dávali Čechům dárčeky domů. Za mne totální propadák. Ubytování hnus, jídlo humus a chování majitele jako chování řeznického psa. Kdo nechce prožít zkaženou dovolenou, ani o tomto rádoby rodinném "penzionu" neuvažujte. Venkovní fotky vám můžou připadat luxusní, vnitřní realita je zcela jiná. Neplaťte předem a řádně si projděte, do čeho jdete. Nedejte se oklamat vábivými úlisnými tlachy paní recepční Badyové. Maže vám med kolem huby, ochota sama, ale v duchu hledí jen na to, jak vás oškubat. BADO již nikdy více. Za peníze, které účtují, totální propadák!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání