Napsat recenzi

zklamání

Recenze hotelu Sorea Hotel Máj *** (Slovensko - Střední Slovensko - Liptovský Ján)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 241x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

z hotelu jsme celkově byli zklamaní a to hned z několika důvodů....

1) internet šel pouze na recepci na pokoji nikoli - když jsme problém chtěli řešit tak nám řekli, že je síť přetížená když jsou všichni připojeni (50% osazenstva hotelu jsou důchodci takže pochybuji, že všichni visí na síti) a když jsme se zeptali jak toto kompenzují tak nám řekli, že nijak.

2) jídlo se déle jak 1 týden jíst nedá, hotel a strava nepatří k nejlevnějším a rozhodně párky podávané na snídani kolem masa prošly a to hodně z daleka, koláče už taky nějaký den pamatují ...snídaně jsou od 7,30 do 10,00 a když jsme přišli v 8,10 a ptali se jestli ještě doplní salát tak nám řekli že není a nebude ... no tak co to je ??

3) čistota na pokoji po příjezdu .... v pokoji se maximálně převléká povlečení ale co je to utřít prach uklízečky asi netuší.

4) hotelový bar ... sednete si :D po 30 min si objednáte pití a za dalších 40 min vám donesou podmíráka ....

5) hotelový personál .. až na jednu mladou blondýnku na recepci, která s námi byla ochotná mluvit a něco nám poradit a snažit se vyřešit všechny recepční protivné a velmi neznalé okolí ( nechali jsme si jako neznalí turisté poradit výlet ... údajně podle recepční 3 kilometrová procházka, když jsme přijeli na místo tak jsme se dozvěděli , že okruh má 20km a celkem náročný terén...)

6) z hotelu přímo sálá komunistická éra ( a karafiáty na jídelních stolech to rozhodně nezapříčiňují)

7) mohli by alespoň vyměnit matrace ´, které jsou příšerně proleželé do oblouku.

8) hned jak jsme byli ubytováni jsme chtěli pokoj vyměnit místo 2 jednolůžek za pokoj s jednou manželskou postelí - nebylo možné (prý jsou úplně plný) ale když jsem se šla zeptat na pokoj pro známé na ten samí termín co jsme tam byli, že by za námi přijeli tak to už volno měli .... recepční na ránu

byli jsme na jaře 2015 v SOREA URAN ve Vysokých Tatrách a na to, že oba hotely jak Maj tak Uran maji *** se nedají absolutně srovnat.

do tohoto hotelu už více ne, všichni jsme se shodli, že dovolená byla fajn a nejslabším článkem byl právě hotel SOREA MAJ .

Datum pobytu: v červenci 2016

Ubytování  průměrně (2,7/5)

špína

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

hodnocení tak na 1*

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

celkový dojem z hotelu bylo zklamání a škoda peněz

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání