Napsat recenzi

Zimní tropický úlet

Recenze hotelu Hotel Bešeňová *** (Slovensko - Střední Slovensko - Bešeňová)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 296x
Recenze se líbila: 535 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá relaxace, ideální místo pro aktivní jedince se zálibou čváchat se v zimně venku v horké vodě:-)

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel Giga, součást komplexu Hotelu Bešeňová

Pokoje hezké, čisté, poměrně nové, koupelna prostorná, na pokoji příjemně teplo. Dále lednička, TV, varná konvice, trezor, v koupelně vysoušeč vlasů. Jelikož jste v komplexu s množstvím bazénů, zdarma na pokoji župan a několik ručníků, přičemž hotel myslí i na to, že potřebujete ručníky k bazénu.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

V rámci pobytu jsme v hotelu využili pouze snídaně. Jídelna prostorná, výběr jídla poměrně široký, ale ničím nepřekvapí - jogurty, cereálie, pečivo, sladké pečivo, párečky a volská oka, káva, čaj, džus. Jelikož se hotel nachází v krásné lokalitě Nízkých Tater se skvělou lokální kuchyní a v okolí hotelu je několik typických slovenských salaší, očekávala bych třeba čerstvé ovčí sýry, mléko, pagáče, apod, zkrátka marketing lokálních (bio) potravin. U čtyřhvězdičkového hotelu bych na stole očekávala ubrusy, ale chápu, že setřít stůl je jednodušší než vyprat ubrus....

Pro ostatní denní jídla je možné využít bistro nebo pizzerii také v rámci komplexu. Ani jedno nestojí za nic. Bistro je věčně narvané, neboť je součástí wellness části a lidé tam chodí z bazénu rovnou v plavkách. Vaří se tam běžné hotovky a sedí se tam v plavkách. V bistru to ještě chápu, ale v pizzerii ne. Stejně jako do bistra se do pizzerie chodí v plavkách nebo županu a stejně jako v bistru a hotelové jídelně na stole nejsou ubrusy. Smutné, když si někdo říká Pizzeria Giovanni. V praxi to pak vypadá tak, že u jednoho stolu sedí skupinka lidí v mokrých županech, žabkách a je pod nimi louže vody a hned u vedlejšího stolu sedí rodinka v zimní oblečení a zimních botách, která se právě vrátila z venkovní procházky po Tatrách. Nabídka v pizzerii běžná.

Ceny všude trochu vyšší, úroveň připravovaných pokrmů hodně nízká, ale to je na Slovensku všude.

Dlužno ale dodat, že kvůli stravování na dovolenou nejezdíme a Tesco je všude a mají tam otevřeno vždycky dlouho :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál velmi příjemný, od recepčních až po pokojské, přes plavčíky ve wellnessu. Všichni usměvaví, vstřícní, slušní a úslužní, ochotně na cokoliv odpoví, vysvětlí. Pokojská bez problémů vyměnila vlhký župan bezplatně a bez diskuze, abych nemusela ven v tom mokrém.

V celém hotelu wifi zdarma, parkování kolem hotelu bezplatně.

Hotel disponuje obrovským a úžasným aquaparkem, skvělým saunovým světem, adrenalinovou vodní zónou, množstvím vodních atrakcí pro děti...umělé vlnobití, několik tobogánů. Dále několik venkovních bazénů s geotermální vodou (kolem 39 stupňů). Masáže, fitness, kosmetika, manikúra.... V celém komplexu se můžete pohybovat pouze v plavkách a županu, vstup všude na čipy, čipem můžete i platit v baru u bazénu nebo bistru a restauraci, případně za masáže či kosmetiku, takže peníze potřebujete až při check outu :-)

Všude fungují animátoři, různá cvičení, nenudíte se ani u snídaně.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu je malá a klidná vesnička, 9 km je Ružomberok. V lokalitě lze také najít salaše s pravými ovčími výrobky a příjemnou prohlídkou ovčínů. V bezprostředním okolí hotelu najdete několik penzionů a je možná kratší procházka po okolí, malý supermarket, prodej ovčích výrobků, kostelík.

Nicméně, s předplaceným vstupem do wellness hotelu je vám okolí hotelu úplně ukradené:-)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Výborný. Komplex umožňuje svou nabídkou a službami aktivní zábavu i odpočinek, což umocňuje umístění v krásné lokalitě Nízkých Tater.

Peklo je akorát úroveň gastronomie na Slovensku obecně. Ta se ani po víc než dvaceti letech nezměnila, jediné, co se změnilo, je cena a měna - obojí je vyšší.... a někdy člověku zůstává rozum stát, že si někdo dovolí říct za pizzu se šunkou 8 eur.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání